Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Στέφενς: «Ποιότητα στη μεσαία γραμμή»

Για την ποιότητα του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή μετά την απόκτηση των Μάρτενς και Μαντούρο μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Χουμπ Στέφενς.

Στέφενς: «Ποιότητα στη μεσαία γραμμή»
Την Τετάρτη θα είναι -πιθανότατα- έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ο Μάρτενς, όπως τόνισε σε συνέντευξή του ο Χουμπ Στέφενς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πρόσθεσε πως τόσο ο Βέλγος, όσο και ο Μαντούρο που αποκτήθηκε την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, προσθέτουν ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Στέφενς:

Ποιο ήταν το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα για την ομάδα σ' επίπεδο βελτίωσης; Σ' επίπεδο προσπάθειας; Είχε να κάνει με τους πρόσφατους αγώνες ή λειτουργείτε απαρέγκλιτα σε σχέση με τον αρχικό σας σχεδιασμό;

«Ναι, δουλέψαμε μια 'γεμάτη' εβδομάδα σε παραστάσεις που είχαν να κάνουν με τις πρόσφατες αναμετρήσεις που δώσαμε κι ελπίζω αυτό να φανεί το Σάββατο».

Υπήρξαν αφίξεις κι αναχωρήσεις κι αυτήν την εβδομάδα. Θα υπάρξουν κι άλλες αναχωρήσεις; Υπολογίζετε τον Μάρτενς για τον αγώνα του Σαββάτου, έστω και για μερικά λεπτά συμμετοχής;

«Πρέπει πρώτα να δούμε την κατάσταση του Μάρτενς. Λογικά δούλεψε στην ΑΖ στη μίνι προετοιμασία για το δεύτερο μισό της σεζόν και βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση. Αλλά θα τον δω αύριο (σ.σ. σήμερα) πώς είναι κι αν είναι σε κατάσταση ν' αγωνιστεί το Σάββατο. Ακόμη κι όμως να μην είναι έτοιμος για το Σάββατο τότε ελπίζω πως θα είναι για την Τετάρτη. Έχουμε πολλούς αγώνες όπως έχω πει και χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές. Κι όσο για το ποιος άλλος μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα θα το ανακοινώσουμε μόλις οριστικοποιηθεί».

Επόμενος αντίπαλος ο Πανιώνιος. Οι σκέψεις σας σχετικά;

«Είναι μια ομάδα που παίζει καλά. Δεν αρέσκεται στις μακρινές μπαλιές. Προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και φυσικά είναι ένας δύσκολος αγώνας αυτός. Το γνωρίζουμε. Το βάρος πέφτει σ' εμάς να δώσουμε την κατάλληλη απάντηση».

Την περασμένη Κυριακή, μετά τον αγώνα στη συνέντευξη Τύπου τονίσατε την ανάγκη απόκτησης Μάρτενς. Σε συνδυασμό με αυτό που είχατε στις αρχές Δεκεμβρίου, πως ο Ιανουάριος θα δείξει σχετικά με τις μεταγραφικές επιλογές, οι εξελίξεις είναι τέτοιες που να σας επιτρέπουν να χαμογελάτε με νόημα;

«Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε δυο νέους ποδοσφαιριστές μαζί μας. Και νομίζω πως πρόκειται για ποιοτικούς παίκτες, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή. Είδαμε στους τελευταίους αγώνες πως αρκετοί ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν αρκετούς αγώνες και ειδικά στη μεσαία γραμμή όπου δεν είχαμε πολλές εναλλακτικές λύσεις. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα με τον Μάρτενς και τον Μαντούρο ν' αλλάξουμε κάποιους ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: