Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

«Ο Απόλλων Πατρών είναι ομάδα όλων»

Ο Απόλλων Πατρών εξακολουθεί να διεκδικεί την παραμονή του στη Α1 μπάσκετ των ανδρών και όλοι στην ομάδα παλεύουν να ξεφύγουν από τη δύσκολη θέση.

«Ο Απόλλων Πατρών είναι ομάδα όλων»
Έτσι, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «μελανόλευκοι» την Πέμπτη ενημερώνουν για τις προσπάθειες ενίσχυσης του ρόστερ, ζητώντας την αμέριστη συμπαράσταση στα ματς που διεξάγονται στο κλειστό της Περιβόλας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Απόλλων Πάτρας βρίσκεται σε μια κρίσιμη αγωνιστική καμπή, καθώς διανύουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα (Basket League ΟΠΑΠ) των τελευταίων ετών.

Για πρώτη φορά, υποχρεώνεται η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο να κάνουν αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας μεσούσης της περιόδου, αφού ορισμένοι από τους ξένους παίκτες που αποκτήθηκαν στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς, δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας και στις προσδοκίες των φιλάθλων του Απόλλωνα.

Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο κρίναμε από κοινού ότι επιβαλλόταν να προχωρήσουμε σε ‘διορθωτικές’ κινήσεις, ώστε να εξασφαλιστεί έγκαιρα ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, αποφασίστηκε από τη διοίκηση να γίνει η υπέρβαση, την οποία ζητάει και η πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου, με την απόκτηση δύο ικανών νέων αθλητών, οι οποίοι πιστεύουμε ότι στο υπόλοιπο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα βοηθήσουν σημαντικά, μαζί με το υπάρχον αθλητικό δυναμικό, στην αγωνιστική προσπάθεια του Απόλλωνα για την καθιέρωση στην Basket League ΟΠΑΠ.

Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να παραμείνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι: Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, αθλητές και φίλαθλοι!
Από τον φίλαθλο κόσμο, ζητάμε να στηρίξει την ομάδα μας σε όλα τα μέτωπα και σε κάθε αγωνιστική και κοινωνική δράση που αναλαμβάνει, όπως έκανε συνέχεια και με συνέπεια μέχρι σήμερα. Με τη μαζική παρουσία του στους εντός έδρας αγώνες, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, αλλά και με κάθε άλλο δυνατό τρόπο.

Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι η δύναμή του. Γιατί ο ΑΠΟΛΛΩΝ, είναι ΟΛΩΝ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: