Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ντελ Πιέρο: «Παραμένει ακόμα η ερωτική σχέση με τη 'Γιούβε'»

Παρά το γεγονός ότι δεν ανήκει πλέον στην ομάδα της Γιουβέντους, ο Αλεσσάντρο Ντελ Πιέρο δεν σταματάει να μιλάει για αυτή, αλλά και να δηλώνει πως ακόμα την έχει μέσα στην καρδιά του.

Ντελ Πιέρο: «Παραμένει ακόμα η ερωτική σχέση με τη 'Γιούβε'»
Δύσκολα ήταν τα πράγματα για τον Αλεασσάντρο Ντελ Πιέρο στην αρχή, όταν έφυγε από την Γιουβέντους. Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, η ερωτική σχέση που είχε με την ομάδα παραμένει ακόμα, αλλά θα παραμένει και για το μέλλον.

«Την πρώτη μέρα που έφυγα από τη Γιουβέντους, ένιωσα παράξενα. Ήμουν λίγο χαμένος», τόνισε αρχικά ο 39χρονος ποδοσφαιριστής και συνέχισε:

«Είχα μια ερωτική σχέση με τη Γιουβέντους και ακόμα έχω, αυτό θα παραμείνει για πάντα».

Ο Ιταλός άσος πρόσθεσε: «Αλλά, ήμουν περίεργος για το πώς ζεις ένα διαφορετικό είδος ζωής. Ήμουν σε ένα κόσμο που ήξερα την τελειότητα και ήθελα να δω το αντίθετο από αυτό» και συμπλήρωσε:

«Ήθελα μια αγγλοσαξονική ζωή και να παίξω σε ένα πρωτάθλημα χωρίς υποβιβασμό. Έχω ανακαλύψει τόσα πολλά πράγματα».

Ο επιθετικός της Σίνδεϊ πλέον, ανέφερε: «Το πρώτο επίθετο που έρχεται στο μυαλό μου για την ομάδα της "Γιούβε" είναι το φοβερή. Είχαν ένα υποτονικό ξεκίνημα σε σχέση με τη Ρόμα, αλλά οι αριθμοί τους μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακοί » και κατέληξε:

«Ο καθένας αξίζει τα εύσημά του για αυτό, αλλά ο Κόντε είναι ο "κινητήριος μοχλος". Οι παίκτες, όμως, έχουν δείξει τη διάθεση να συνεχίσουν να τα πηγαίνουν καλά».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: