Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

«Πράσινες» ματιές σε Αραβίδη!

Στα υπ’ όψιν του Παναθηναϊκού βρίσκεται μετά την εμφάνιση του στη Λεωφόρο ο Χρήστος Αραβίδης, τον οποίο έχει προσεγγίσει και θεωρεί δικό της η ΑΕΚ. Λέει το «ναι» ο Λαγός.

«Πράσινες» ματιές σε  Αραβίδη
Η καλή εμφάνιση του Χρήστου Αραβίδη στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (11/1) μεταξύ Παναθηναϊκού και Πανιωνίου δεν πέρασε απαρατήρητη από την «πράσινη» πλευρά. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο 27χρονος επιθετικός ξεχώρισε με την απόδοση, κερδίζοντας και το πέναλτι, το οποίο δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Λάζνικ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επόμενη μέρα οι Σαραβάκος και Νταμπίζας να κάνουν τα απαραίτητα τηλεφωνήματα για να συλλέξουν τις πληροφορίες που ήθελαν για τον επιθετικό των «κυανέρυθρων», σύμφωνα με τον «Τρελό του χωριού» της «Sportday». Μάλιστα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων, που ήρθε 3-0, είχε πετύχει το πρώτο και το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.

Τον παίκτη, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ως γνωστόν θέλει και η ΑΕΚ, θεωρώντας μέχρι να μπει στο «παιχνίδι» και το «τριφύλλι» ότι τον έχει «κλεισμένο». Ωστόσο, την επόμενη σεζόν, οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνίζονται όπως όλα δείχνουν στη Football League, ενώ αν ο πρώην παίκτης του Άρη και της Δόξας πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Superleague.

Επιπλέον, στη Λεωφόρο βρέθηκε και σκάουτερ της πρωτοπόρου της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος Κολωνίας και ένας από τους παίκτες που του έκαναν εντύπωση και τον ανάγκασαν να κρατήσει σημειώσεις είναι ο Αραβίδης.

Κοντά σε συμφωνία

Ύστερα από τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ Νίκου Νταμπίζα και Τάσου Λαγού, ο δεύτερος πήρε διορία μέχρι τη Δευτέρα για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει. Ο Παναθηναϊκός δεν αύξησε την προσφορά του στη νέα επαφή που έγινε με τον παίκτη και δεν άλλαξε κάτι στην τακτική του, αλλά φαίνεται πως ο παίκτης είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στο τριετές συμβόλαιο που του έχει προταθεί.

Ο 23χρονος μέσος πάντως έψαξε να βρει ομάδα από το εξωτερικό, όμως δεν βρήκε κάτι και το πιο πιθανό είναι να μείνει στον Παναθηναϊκό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: