Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωση και συστάσεις για Σουμάχερ!

Η μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και κάλεσε τον κόσμο να εκλαμβάνει ως φημολογία οποιαδήποτε ενημέρωση υπάρχει πλην της επίσημης.

Ενημέρωση και συστάσεις για Σουμάχερ
«Η κατάσταση του Μίχαελ Σουμάχερ παραμένει σταθερή», δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής η Ζαμπίνε Κεμ, μάνατζερ του πρώην πιλότου της Formula 1 που νοσηλεύεται από τις 29 Δεκεμβρίου σε τεχνητό κώμα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος του «Σούμι» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τα όσα αναφέρονται από «τρίτους», ειδικούς και μη, για την κατάσταση της υγείας του και κάλεσε τον κόσμο να μην εμπιστεύεται τίποτα περισσότερο από την επίσημη ενημέρωση των γιατρών.

«Δυστυχώς θα πρέπει να επαναλάβω ότι οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στην υγεία του Μίχαελ και δεν έρχεται από τους θεράποντες ιατρούς ή τους εκπροσώπους του, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως φημολογία. Η οικογένεια του Μίχαελ είναι πολύ ικανοποιημένη με τη δουλειά που κάνουν οι γιατροί και τους εμπιστεύεται απόλυτα», ανέφερε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: