Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Περίπατος για Τζόκοβιτς, Φερέρ!!

Δίχως εκπλήξεις στο απλό των ανδρών η 5η ημέρα του Αυστραλιανού Όπεν, με τα φαβορί να επικρατούν

Περίπατος για Τζόκοβιτς, Φερέρ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Ντένις Ιστόμιν και τον κέρδισε με 6-3, 6-3, 7-5. Στον επόμενο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Φάμπιο Φονίνι που επικράτησε κόντρα στον Σαμ Κουέρεϊ με 3-0 σετ (7-5, 6-4, 6-4).

Στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης ημέρας στο απλό των ανδρών για τη φάση των «32» ο Τόμι Ρομπρέδο κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας τον Ρισάρ Γκασκέ. Ο Γάλλος προηγήθηκε με 1-0, κατακτώντας το πρώτο με 6-2, αλλά στη συνέχεια ο Ισπανός επικράτησε ολοκληρωτικά με 7-5, 6-4, 7-6. Ο Ρομπρέδο θα αντιμετωπίσει τον Ελβετό, Βαβρίνκα που πέρασε «μπάι» στους «16», μετά την απόσυρση από το τουρνουά του Καναδού, Πόσπισιλ με πρόβλημα στην πλάτη.

Ο Τόμας Μπέρντιχ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βόσνιο, Τζουχμούρ. Έκανε το μπρέικ στο πρώτο σετ στο φινάλε και αφού επικράτησε σχετικά δύσκολα σε αυτό με 6-4, καθάρισε εύκολα με 3-0, κερδίζοντας εύκολα τα άλλα δύο. Στη φάση των «16» θ’ αντιμετωπίσει τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον. Ο τελευταίος βρέθηκε να χάνει 2-0 από τον Γάλλο Ροζέρ –Βασλέν, χάνοντας 3-6, 4-6, αλλά επέστρεψε και πήρε το ματς με 6-3, 7-6, 7-5.

Ο Γερμανός, Φλοριάν Μάγερ επικράτησε εύκολα του Πολωνού, Γιέρζι Γιάνοβιτς που στο τελευταίο σετ, τα είχε σχεδόν παρατήσει, παραπαίοντας από τη ζέστη με 7-5, 6-2, 6-2. Αυτόν θα συναντήσει ο Νταβίντ Φερέρ που κέρδισε με , σχεδόν, συνοπτικές διαδικασίες (6-2, 7-6, 6-2).

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στο απλό των ανδρών:

Από τις 04:00 π.μ.

Γκαμπασβίλι (Ρωσία) – Φέντερερ (Ελβετία)

Ρομπέρ (Γαλλία) –Κλίζαν (Σλοβακία)

Από τις 06:00 π.μ

Μάρεϊ (Ηνωμένο Βασίλειο) – Φ. Λόπεθ (Ισπανία)

Περ (Γαλλία) – Μπαουτίστα (Ισπανία)

Ράονιτς (Καναδάς) – Ντιμιτρόφ (Βουλγαρία)

Από τις 10:00π.μ.

Τσονγκά (Γαλλία) – Σιμόν (Γαλλία)

Γιανγκ (ΗΠΑ) – Νισικόρι (Ιαπωνία)

Από τις 12 μ.μ:

Ναδάλ (Ισπανία) – Μονφίλς (Γαλλία) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: