Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

«Χτυπάει» Ινς η Μονακό!

Σε συζητήσεις με το next best thing του αγγλικού ποδοσφαίρου, Τομ Ινς έχει μπει η Μονακό προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του!

«Χτυπάει» Ινς η Μονακό
Φαβορί για την απόκτηση του Τομ Ινς παρουσιάζουν την Μονακό τα αγγλικά Μέσα! Εκπρόσωποι των Μονεγάσκων φέρονται να βρίσκονται ήδη στο Νησί και να έχουν ξεκινήσει επαφές με τον 21χρονο άσο ούτως ώστε να τον πείσουν και από το καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία!

Ο διεθνής Άγγλος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι αφού εκπνέει το συμβόλαιό του με την Μπλάκπουλ και ήδη υπάρχουν πολλές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και γενικά στην Ευρώπη που τον θέλουν.

Άλλωστε, μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχει γεμάτες σεζόν τα τελευταία τρία χρόνια και φέτος έχει 22 συμμετοχές με 7 γκολ.

Η Μονακό σίγουρα μπορεί να προσφέρει όσα χρήματα... θέλει για να δελεάσει τον μικρό, με τα ΜΜΕ να αναφέρουν πως η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή, αφού και ο παίκτης εμφανίζεται θετικός σε μια τέτοια μεταγραφή!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: