Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Μπήκε για να... βγει!!

Μπορεί ο Πίτου Γκαρσία να ήταν έτοιμος για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ωστόσο ο Αργεντινός δε θα δώσει το «παρών» στον επόμενο με τον Άρη καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή καρτών.

Μπήκε για να... βγει
Έτοιμος ήταν ο Πίτου Γκαρσία για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, όπου και αγωνίστηκε για 80’. Το ίδιο όμως δεν μπορεί να συμβεί και για τον αγώνα της Κυριακής (19/1) κόντρα στον Άρη, αφού έχει αποφασιστεί να εκτίσει την ποινή καρτών.

Ο Γιώργος Παράσχος θέλησε να ξεκουράσει στην προπόνηση της Πέμπτης τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν απέναντι στον Παναιτωλικό (1-0) βάζοντας τους να κάνουν αποθεραπεία.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με την ομάδα του Περιστερίου να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Η βδομάδα που διανύουμε είναι αρκετά πιεστική για το «αστέρι» καθώς κλήθηκε να παίξει δυο αγώνες μέσα σε τέσσερις μέρες (ο ένας με τον Ολυμπιακό) και θέλει στο προσεχές παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη να διατηρήσει το εντυπωσιακό αήττητο των 9 αγωνιστικών, που τον έχει εδραιώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: