Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Μπαρτσελόνα... παντού!! (video)

Μετά το μπάσκετ, χαμόγελα στην Μπαρτσελόνα και στο ποδόσφαιρο. Οι Καταλανοί επικράτησαν ξανά της Χετάφε (2-0) και σφράγισαν την οκτάδα του Κυπέλλου. Αγωνία για Νεϊμάρ, show από Μέσι, 700αρης ο Τσάβι.

Μπαρτσελόνα... παντού (video)
Έχοντας... προίκα το 4-0 του πρώτου αγώνα, προφανώς ήταν κάτι σαν αγγαρεία ο επαναληπτικός της Μπαρτσελόνα με την Χετάφε. Ακόμα κι έτσι όμως, οι Καταλανοί επικράτησαν 2-0 με τον Μέσι να σκοράρει δις, δείχνοντας πως επέστρεψε στη δράση για τα καλά και πέρασαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας όπου πλέον θα αντιμετωπίσουν την... ελληνική Λεβάντε.

Στην αρχή του αγώνα οι "μπλαουγκράνα" έμοιαζαν άκεφοι και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο 20' αν δεν ήταν ο Πίντο να το βγάλει εντυπωσιακά. Και λίγα λεπτά αργότερα, "πάγωσαν" όταν είδαν τον Νεϊμάρ να αποχωρεί υποβασταζόμενος. Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί διάστρεμμα και υπάρχουν φόβοι ακόμα και για απουσία τριών εβδομάδων.

Δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Λιονέλ Μέσι ήρθε να δώσει τη λύση και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Μαρτίνο. Ο ίδιος ήταν που στο 63' έγραψε το τελικό σκορ με ένα... τρελό show, όπου πέρασε τους πάντες. Μάλιστα πέντε λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα πήγε να κάνει το ίδιο, ωστόσο τον σταμάτησε ο αντίπαλος γκολκίπερ!

Ο Τσάβι πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 70' και έφτασε τις 700 συμμετοχές με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, όντας ο ρέκορντμαν στη σχετική λίστα. Και συνεχίζει...



All Goals - Getafe 0-2 Barcellona - 16-01-2014... από The-Best-Games

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Λεβάντε-Μπαρτσελόνα
Εσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης
Σοσιεδάδ-Σανταντέρ
Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: