Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Στον Εργοτέλη ο Ουζουνίδης!

Στο τέλος της έφτασε η αναζήτηση προπονητή στον Εργοτέλη, καθώς οι Κρητικοί έφτασαν σε συμφωνία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στον Εργοτέλη ο Ουζουνίδης
Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη θα πορευτεί στο μέλλον ο Εργοτέλης.

Η ομάδα του Ηρακλείου συμφώνησε με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πάντως -και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το υπηρεσιακό δίδυμο των Σταύρου Λαμπράκη του Βασίλη Πλεσίτη θα είναι εκείνο που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο κρίσιμο ματς κόντρα στη SKODA Ξάνθη την Κυριακή.

Ο Ουζουνίδης θα βρεθεί το Σάββατο στο Ηράκλειο προκειμένου να παρακολουθήσει από την εξέδρα το ματς και το πρώτο του παιχνίδι ως τεχνικός του Εργοτέλη θα είναι την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Παναιτωλικό.

Καθοριστικός παράγοντας για την πρόσληψη Ουζουνίδη ήταν το γεγονός πως βρισκόταν στην Κρήτη το προηγούμενο διάστημα ως προπονητής του Πλατανιά κι έτσι είχε ξεκάθαρη εικόνα για την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, ο Ουζουνίδης θα είναι σίγουρα στον πάγκο του Εργοτέλη μέχρι το καλοκαίρι, με προοπτική να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και την επόμενη χρονιά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: