Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Αδιάβαστος είναι ο Σκόρδας!!

«Ο Άρης έκανε ακριβώς ό,τι έκανε και πριν ένα χρόνο, στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου του 2013. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία με τότε, αλλά κακώς δεν εκδόθηκαν τα δελτία. Πρόκειται για μια ύποπτη αλλαγή στάσης, με προφανή στόχο. Ίσως ο Άρης δικαιωθεί στις 29 Ιανουαρίου, για να είναι πιο. υποβιβασμένος. Αυτό θέλουν κάποιοι εκεί στην Αθήνα. Εμείς θέλουμε την εφαρμογή του νόμου. Η ΕΠΟ δεν το κάνει, ανοίγει μέτωπο όχι εμείς, γιατί αυτή άλλαξε στάση», δήλωσε πριν από λίγες ώρες σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Λάμπρος Σκόρδας.Γράφει ο Δημήτρης Κανελλάκης.

Ωστόσο, με τη δήλωσή του αυτή ο πρόεδρος του Αρη πιάνεται για μία ακόμη φορά αδιάβαστος, αφού ο Αρης δεν ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες την ίδια διαδικασία με την αντίστοιχη μεταγραφική περίοδο της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν.

Θυμίζω, λοιπόν, ότι όταν ο Αρης πήρε δανεικούς τους Τάτο, Ζαραδούκα, Διαμαντάκο και χρειάστηκε να εκδώσει τα δελτία των παικτών, είδε την ΕΠΟ να κρατάει την ίδια ακριβώς στάση με αυτή που κρατάει και τώρα.

Τότε, όμως, η διοίκηση και η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια, ούτε επιδόθηκαν σε καταγγελίες για το παρασκήνιο της ΕΠΟ και των όποιων άλλων ήθελαν -επειδή έτσι μπορεί να το φαντάζονται ή να εξυπηρετεί τα σχέδια ορισμένων- να καταστρέψουν τον Αρη.

Νομικές ενέργειες έκαναν, προκειμένου να βρούνε λύση. Και την βρήκαν μέσω του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, στο οποίο προσέφυγαν κατά της άρνησης της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης να τους δώσει φορολογική ενημερότητα, ενώ υπήρχε δικαστική απόφαση για προσωρινή διαταγή αναστολής.

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο, λοιπόν, έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ Αρης, αυτό θεωρήθηκε ως εξομοίωση χορήγησης, οι «κίτρινοι» πήραν προσωρινή φορολογική ενημερότητα και έκαναν τη δουλειά τους χωρίς να χρειάζεται να ανεβάζουν τους τόνους και να απειλούν με μηνύσεις και αγωγές την ΕΠΟ και τα μέλη των επιτροπών της ή του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: