Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Πρίντεζης: «Ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος»

Η ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα δεν πτοεί τους «ερυθρόλευκους» με τον Πρίντεζη να τονίζει ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και να φέρνει για παράδειγμα το περσινό κακό ξεκίνημα στους «16».

Πρίντεζης: «Ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος»
Ο Ολυμπιακός γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο Top 16, αυτή τη φορά από την Μπαρτσελόνα, στο ΣΕΦ, το γεγονός όμως δεν αγχώνει τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Όπως εξήγησε ο Γιώργος Πρίντεζης οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους, ενώ έφερε για παράδειγμα το περυσινό νωθρό ξεκίνημα των Πειραιωτών στη φάση των «16».

«Παλέψαμε το παιχνίδι αλλά κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Ίσως σε κάποια σημεία μας έλλειψε η ενέργεια. Είχαμε κάποια χαμένα σουτ, κάποια χαμένα ριμπάουντ όμως ξέρουμε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς υπάρχει πολύς δρόμος. Πέρυσι αρχίσαμε με 1/3 το Τop 16», είπε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Περάσαμε φέτος μια περίοδο που ήμασταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, δεν σήμαινε τότε αυτό κάτι. Όπως πιστεύω ότι δεν σημαίνει και τώρα κάτι. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι δουλεύουμε πολύ καλά και όλοι μαζί και τα νέα παιδιά προσπαθούν να ενσωματωθούν στην ομάδα».


Λοτζέσκι: «Κοιτάμε μπροστά»
Ανεπηρέαστος από τις δυο συνεχόμενες ήττες θα πρέπει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός και να… κοιτάξει μπροστά, όπως δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι μετά το «διπλό» της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά από την Μπαρτσελόνα, για την 3η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να επηρεάσει τους Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίο oοφείλουν να κοιτάξουν μπροστά και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, σύμφωνα με τον Ματ Λοτζέσκι.

«Αρχίσαμε καλά τον αγώνα, αλλά όταν πήραμε μια διαφορά αυτή χάθηκε γρήγορα. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ναβάρο πέτυχε κάποια μεγάλα καλάθια, τρίποντα ή σουτ εκτός ισορροπίας. Η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη διαφορά και παρότι προσπαθήσαμε ως το τέλος και πλησιάσαμε, δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την αντεπίθεσή μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και κοιτάμε μπροστά», ήταν τα λόγια του Βέλγου φόργουορντ των «ερυθρολεύκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: