Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Μέντες: «Νιώθω όλο και καλύτερα»

Σίγουρος πως έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης και νιώθει όλο και καλύτερα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μέντες Ντα Σίλβα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μέντες: «Νιώθω όλο και καλύτερα»
Όλο και καλύτερα νιώθει ο Μέντες Ντα Σίλβα. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε στην Nova και τόνισε ότι αισθάνεται περισσότερη αυτοπεποίθηση και έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Ο Ολλανδός αμυντικός μέσος αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι του «τριφυλλιού» με την Βέροια λέγοντας ότι δεν το βλέπουν σαν ρεβάνς του πρώτου γύρου και θα πάνε για να πάρουν τους τρεις πόντους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν δίνει ψυχολογία στην ομάδα η νίκη επί του Πανιωνίου:

«Βεβαίως, δίνει εμπιστοσύνη, το σημαντικό είναι να μη χάνονται βαθμοί ειδικά όταν θέλεις να βρεθείς στα πλέι οφ. Αρά αυτοί οι αγώνες σου προσθέτουν σιγουριά».
Για το αν το καλό ημίχρονο με τον Πανιώνιο είναι οδηγός ενόψει Βέροιας και αντίστοιχα παράδειγμα προς αποφυγή το δεύτερο:

«Ακριβώς. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε ενώ το δεύτερο θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για να ξαναπαίξουμε όπως στο πρώτο».

Για το αν είναι ευκαιρία για ρεβάνς για το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο:

«Μπορεί να αποτελέσει κίνητρο αλλά δεν το βλέπω έτσι, πιστεύω πως θα πρέπει να πάμε και να νικήσουμε για να πάρουμε τους βαθμούς».

Για το αν βρίσκει πλέον τον παλιό καλό εαυτό του:

«Αισθάνομαι περισσότερη αυτοπεποίθηση και νιώθω όλο και καλύτερα. Τα σημαντικό όμως είναι πως μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο. Η φυσική μου κατάσταση δεν είναι στο 100% αλλά ξέρω πως μπορώ να κάνω περισσότερα για να βοηθήσω την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: