Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

«Δυστυχώς, δεν έρχομαι…»

papasterianos_aris
Ο Μανώλης Παπαστεριανός για τον οποίον ενδιαφέρεται ο Άρης, μίλησε στον Arena FM 89,4 από την Ρουμανία και ξεκαθάρισε ότι ήθελε πολύ να έρθει στους «κίτρινους» αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Μανώλης Παπαστεριανός:
«Όλη αυτήν την περίοδο που βρισκόμουν στην Ελλάδα ήμουν σε επαφή με τους ανθρώπους της Κονκόρντια, όμως  τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως θα ήθελα .Οπότε θα αναγκαστώ να μείνω, αναγκαστικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν μπορούν να κρατούν εδώ ένα παίκτη που το μυαλό του και η καρδιά του είναι στη Θεσσαλονίκη. Μου είπαν ότι με θέλουν πολύ, με χρειάζονται και πως με θεωρούν απαραίτητο στην ομάδα. Έχω συμβόλαιο οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.
Για τον Άρη: «Όταν μια ομάδα μπορεί να πάρει μόλις έναν παίκτη πάνω από τα 24, και αυτοί επιλέγουν ομόφωνο εμένα, είναι πραγματικά μεγάλη τιμή. Είναι μεγάλη τιμή και ευλογία να φοράς την φανέλα του Άρη. Είναι τεράστια ομάδα. Οι φίλοι μου με είπαν τρελό, που ήθελα να αφήσω ένα καλό συμβόλαιο στην Ρουμανία και να έρθω στον Άρη, αλλά έτσι ένιωσα, έτσι νιώθω και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να γυρίσω πίσω».
Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης μπορεί να σωθεί: «Αν δεν το πίστευα δεν ήθελα να έρθω, έπαιξαν ρόλο αρκετοί παράγοντες, όπως ο Σούλης Παπαδόπουλος τον οποίο τον θεωρώ έναν πολύ καλό προπονητή αλλά λίγο παρεξηγημένο, αλλά και λόγω του εκπληκτικού κόσμου του Άρη. Νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να βρει τον δρόμο της και τα παιδιά δεν πρέπει να τα παρατήσουν. Παρακολουθώ περισσότερα τα παιχνίδια του Άρη παρά τα δικά μας».
Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Να σταθούν κοντά στην ομάδα, γιατί αυτά τα παιδιά μπορούν να κάνουν πολλά, άσχετα που μέχρι στιγμής δεν το έχουν δείξει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: