Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Παπανικολάου: «Ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου»

Έντονα φορτισμένος απ’ την αντιμετώπιση του κόσμου του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα δήλωσε ευτυχισμένος για την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε.

Παπανικολάου: «Ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου»
Συγκινημένος απ’ την επιστροφή του στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο νεαρός φόργουορντ δυσκολεύτηκε να βρει λόγια για να περιγράψει τα αισθήματα που του δημιουργήθηκαν όταν μπήκε στο γήπεδο.

Κι αφού δήλωσε ευτυχισμένος που του ανταποδόθηκε η αγάπη για τον κόσμο της ομάδας, τον ευχαρίστησε θερμά για την υποδοχή που του επεφύλαξε.


Αναλυτικά όσα είπε ο Παπανικολάου

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ: «Είναι από τα πράγματα που δεν μπορείς να περιγράψεις εύκολα. Ήταν κάτι πολύ συγκινητικό για μένα. Δεν υπάρχει ομορφότερη στιγμή για έναν αθλητή από μια τέτοια υποδοχή από έναν τέτοιο κόσμο. Δείχνει ότι έβαλες κι εσύ ένα λιθαράκι σε αυτά που κατάφερε η ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου και εύχομαι ό,τι καλύτερο και χαρές σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού».

Για τη δυσκολία ν’ αγωνιστεί: «Προσπαθούσα να είμαι συγκεντρωμένος, αλλά ήταν δύσκολο. Περνούσαν πολλές εικόνες απ’ το μυαλό μου αυτές τις δυο μέρες. Μετά το παιχνίδι είδα ανθρώπους που ζήσαμε πολλά πράγματα μαζί αυτά τα χρόνια και μου έλεγαν ότι είναι πολύ δύσκολο μετά από τέτοια αποδοχή, να αποδώσεις όπως πρέπει».

Για το αν η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί: «Είναι πάρα πολύ νωρίς. Όσοι ξέρουν τι θα πει Top-16, καταλαβαίνουν. Οι δυο τελευταίες νίκες ήταν “χρυσές” για μας, αλλά δεν μας κάνουν φαβορί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προχωρήσουμε με την ίδια σοβαρότητα».

Για το δώρο που του έγινε απ’ τον Ολυμπιακό: «Ήταν μια πολύ σημαντική κίνηση για μένα. Θα το κρατήσω στο καλύτερο μέρος του σπιτιού μου μαζί με όλες τις υπόλοιπες διακρίσεις που είχα με τον Ολυμπιακό. Είναι τεράστια χαρά για μένα να διαπιστώνω ότι το δέσιμο που είχα με αυτή την ομάδα και τον κόσμο νιώθω να μου ανταποδίδεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: