Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Κάρι: «Πάμε για το 3-0»

Σίγουρος πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του παίξουν όπως μπορούν, τότε ο Παναθηναϊκός θα πάρει ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα στο Top-16 κόντρα στην Εφές, εμφανίστηκε ο Ραμέλ Κάρι.

Κάρι: «Πάμε για το 3-0»
Σύνθημα νίκης απέναντι στην Εφές Αναντολού δίνει ο Ραμέλ Κάρι, μια μέρα πριν την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού περιμένει η ομάδα του να εμφανίσει ανάλογο πρόσωπο με τα δύο πρώτα παιχνίδια του Top-16 και να πάρει ακόμα μια νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρι:

«Στο Top 16 κάθε ματς είναι κρίσιμο. Πρέπει να το προσεγγίσουμε όπως πρώτα, τα οποία μας έφτασαν στο 2-0. Ευελπιστώ σε ένα καλό ματς εδώ στο ΟΑΚΑ. Ίσως παρουσιαστεί διαφορετική η Εφές, λόγω της ελληνικής φιλοσοφίας του νέου προπονητή της (σ.σ. Βαγγέλης Αγγέλου), αλλά, είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Αν κάνουμε αυτό που ξέρουμε και το κάνουμε σωστά, θα είμαστε καλά».

«Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, ευελπιστώντας να έχει θετικό αντίκτυπο στο παιχνίδι της ομάδας. Αλλά μιλάμε για μία σπουδαία ομάδα, με σπουδαίες προσωπικότητες. Αν συνεχίσουμε το ίδιο, θα είμαστε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: