Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Εδώ δεν πήραν τον Χολέμπας αυτοί!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr γιατί είχε…καραφλιάσει τον τελευταίο μήνα με το μεταγραφικό σίριαλ Ροναλντίνιο.

Εδώ δεν πήραν τον Χολέμπας αυτοί!
***Διάβαζα τόσες ημέρες το σίριαλ στον τουρκικό, αλλά και στον ευρωπαϊκό Τύπο περί μεταγραφής του Ροναλντίνιο στην Μπεσικτάς. Και…τσιμπιόμουν!

***Σκεφτόμουν, ότι η συγκεκριμένη τούρκικη ομάδα δεν είχε μπορέσει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμεβρη να πάρει από τον Ολυμπιακό τον Χολέμπας. Και θα έπαιρνε τώρα, μόλις τέσσερις μήνες μετά ολόκληρο Ροναλντίνιο; Γιατί ο Ροναλντίνιο και στα 34 είναι ο Ροναλντίνιο.

***Θυμάμαι τους Τούρκους πως είχαν κάνει πίσω για το Χολέμπας. Στην αρχή είχαν συμφωνήσει να δώσουν τα 2,5 εκ. Ευρώ, που ζητούσε ο Ολυμπιακός. Μετά ήθελαν να τον πάρουν με πιο λίγα και στο τέλος δανεικό. Δεν γίνονται έτσι οι μεταγραφές φίλοι μου.

***Και θα έπαιρνε τώρα η Μπεσικτάς τον Ροναλντίνιο; Γι΄ αυτό τα διάβαζα όλα αυτά εδώ κι ένα μήνα, ότι θα του έδιναν οι Τούρκοι έξι εκ. Ευρώ τον χρόνο κλπ, κλπ και «τρελαινόμουν».

***Τέλος πάντων, όπως θα έχετε διαβάσει, ο Βραζιλιάνος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μινέϊρο. Υπέγραψε για 1+1 χρόνια. Με εκπληκτικά λεφτά. Κάπου 12 εκ. Ευρώ ετησίως!!! Τα 9 θα τα πάρει βρέξει βρέξει χιονίσει και τα άλλα 3 είναι από δικαιώματα μάρκετινγκ, φανέλες, διαφημίσεις, τηλεοπτικά κλπ, κλπ.

***Τρομερά λεφτά! Αλλά με αυτόν η Ατλέτικο Μινέϊρο έφτασε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια να διεκδικήσει πέρσι τον τίτλο της πρωταθλήτριας Βραζιλίας (9 γκολ σε 32 συμμετοχές ο ίδιος) και με αυτόν έφτασε το καλοκαίρι στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες (4 γκολ σε 14 συμμετοχές), του Τσάμπιονς Λιγκ της Νότιας Αμερικής, και το πήρε…

***Έτσι είναι αυτά φίλοι μου… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: