Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Έχω τον Ετό, αλλά είναι 32 ετών, μπορεί και 35» (vid)

Την επιθυμία του να αποκτήσει η Τσέλσι τον Φαλκάο, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας παράλληλα με κάπως υποτιμητικό τρόπο για τον Σάμουελ Ετό.

«Έχω τον Ετό, αλλά είναι 32 ετών, μπορεί και 35» (vid)
Μια ενδιαφέρουσα συνομιλία που είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο με Ελβετό επιχειρηματία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης χορηγού της Τσέλσι, αποκάλυψε το «Canal Plus».

Πρόσφατα αναφέρθηκε μέσω δημοσιευμάτων του αγγλικού Τύπου ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει τον Φαλκάο στους «μπλε» και σύμφωνα με το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο, αυτό το εκμυστηρεύτηκε κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συζήτησης.

Μάλιστα, έκανε και ένα σχόλιο, που πιθανόν να προκαλέσει αντιδράσεις, για τον Σάμουελ Ετό, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στην Ίντερ, κατακτώντας μάλιστα το 2010 το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Το πρόβλημα είναι ότι μου λείπει ένας επιθετικός», ανέφερε αρχικά ο 51χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Έχω τον Ετό, αλλά είναι 32 ετών, μπορεί και 35… ποιος ξέρει».



Σε ότι αφορά τον Φαλκάο, επεσήμανε: «Χρειάζομαι έναν επιθετικό και ο Φαλκάο έχει ανάγκη από άλλη ομάδα. Ένας παίκτης σαν και αυτόν δεν είναι για να παίζει μπροστά σε 3.000 κόσμο. Η Μονακό είναι ομάδα για κλείσεις την καριέρα σου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: