Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Θα γίνει σκοτωμός…»

xatzis_0
Ο Κώστας Χατζής ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού, ο οποίος πέτυχε και το γκολ στην σημερινή(24/2) αναμέτρηση με την Κέρκυρα (1-0) μίλησε στον Arena FM 89,4 για την πολύ σημαντική νίκη αλλά και για την μεγάλη μάχη που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη την οποία την πανηγυρίσαμε με το παραπάνω και είναι λογικό καθώς παίζαμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και μετά την νίκη πιάσαμε την τρίτη θέση. Είχαμε πολύ άγχος γιατί θέλαμε να μπούμε στην τετράδα και τελικά το γκολ ήρθε στο 80ο λεπτό. Μου έκανε μια εκπληκτική σέντρα ο Χρήστος, μισό γκολ θα έλεγα και την έβαλα στα δίχτυα».
Για την συνέχεια: «Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος, είναι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο και πραγματικά θα γίνει σκοτωμός. Όλοι παίζουμε μεταξύ μας και μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα γίνει χαμός. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όλες οι ομάδες έχουμε μικρές διαφορές».
Για τον καλό σχεδιασμό που έγινε στον Αιγινιακό: «Ο πρόεδρος είναι κύριος, έδωσε τα λεφτά να κάνει ουσιαστικές μεταγραφές και είναι από τους λίγους στην Φούτμπολ Λιγκ. Πολύ καλό σκάουτινγκ και από τον κ.Βλάχο που πραγματικά έφεραν παίκτες που έπρεπε να έρθουν».
Για τα πλέι οφ: «Πιστεύω ότι φέτος θα είναι καλύτερα τα πλέι οφ, όλες οι ομάδες θα έχουν την ελπίδα για να βγούνε. Αυτό είναι και το καλό, θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια και περιμένω και φέτος να είναι συναρπαστικά τα πλέι οφ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: