Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Eye of the… tiger!!

Τις… δαγκωματιές σε όλες τις διοργανώσεις συνέχισε η Χαλ! Μετά την τεσσάρα επί της Κάρντιφ στο πρωτάθλημα, οι «τίγρεις» κολάτσισαν και την Μπράιτον (2-1) και πέρασαν στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Eye of the… tiger!
«Προσοχή, δαγκώνουν»! Μια τέτοια επιγραφή θα μπορούσε να κρεμαστεί έξω απ’ το γήπεδο της Χαλ μετά τις τελευταίες τις εμφανίσεις.

Δυο μέρες μετά το εντυπωσιακή τεσσάρα στην Ουαλία επί της Κάρντιφ (με την οποία έμεινε μακριά απ’ τα μπλεξίματα στην Premier League) η ομάδα του Στιβ Μπρους πανηγύρισε την πρόκρισή της και στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Και δεν χρειάστηκε περισσότερο από ένα ημίχρονο απέναντι στην Μπράιτον για να την καθαρίσει (με 2-1). Διότι τα γκολ των Ντέιβις (14’) και Κόρεν (36’) της έδωσαν το δικαίωμα να… αράξει. Και παρά τη μείωση του σκορ από τον Ουλόα στο 69’ να σφραγίσει το εισιτήριο, που επί της ουσίας άρπαξε απ’ τα χέρια της αντιπάλου της (μιας και στο πρώτο παιχνίδι την είχε ισοφαρίσει στο 85’).

Κι ενώ η Χαλ ετοιμαζόταν για το ραντεβού πλέον με τη Σάντερλαντ στους «8» της διοργάνωσης, την παρουσία της εκεί κέρδιζε με το σπαθί της και η Τσάρλτον. Παρόλο που στην Championship μάχονται για την παραμονή τους, οι παίκτες του Κρις Πάουελ δεν μάσησαν στην έδρα της Σέφιλντ Γουένστεϊ.

Με γκολ του Χάριοτ λοιπόν στο 22’ και του Τσερτς στο 65’ (ενδιάμεσα στο 57’ είχε ισοφαρίσει ο Μπεστ) έφτασαν στο 2-1 που τους έφερε αντιμέτωπους πλέον με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά.


Η επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας

Άρσεναλ-Έβερτον
Χαλ-Σάντερλαντ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ- Τσάρλτον
Μάντσεστερ Σίτι-Γουίγκαν Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: