Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Ό,τι καλύτερο μπορούμε»

«Ό,τι καλύτερο μπορούμε»Όλοι στον Ολυμπιακό θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δηλώνει ο Πιέρ Ισά στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας.

«Όλοι περιμένουμε πως και πως για το παιχνίδι. Είναι μεγάλη τιμή να αντιμετωπίζουμε μια ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ. Μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη», τόνισε –αρχικά- ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ο οποίος –όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- έχει αντιμετωπίσει την αγγλική ομάδα στην αγωνιστική σεζόν 1999/2000 ως ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ.

«Προσπαθούμε να παίξουμε με έναν ελκυστικό τρόπο αυτή την αγωνιστική σεζόν με νεαρούς παίκτες στην ομάδα μας, άρα πιστεύω ότι θα είναι ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι και σίγουρα ένα θαυμάσιο παιχνίδι για όλους και φυσικά τους οπαδούς», πρόσθεσε ο Πιέρ Ισά, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει για τους Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι…

«Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε σε υψηλότατο επίπεδο. Θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για τους αμυντικούς μας, αλλά όλοι στην ομάδα μας θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά για να σταματήσουν τους παίκτες αυτούς. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: