Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σε ανοιχτή γραμμή…!!

mt_815375_ARHS_APOLLON_PATRAS_19H_AGONISTIKH_24-02-2014
Η συνάντηση της διοίκησης με τους μετόχους της ΚΑΕ Άρης ολοκληρώθηκε και είχε θέμα το οικονομικό και την επόμενη μέρα της ομάδας μετά την υπαγωγή στο άρθρο 99, καθώς ο “Γολγοθάς” τώρα αρχίζει αφού η ομάδα καλείται να είναι συνεπής ως προς τις εξοφλήσεις των δόσεων που ορίζουν οι ευεργετικές διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα.
Το παρών στη συνάντηση έδωσε και ο Θανάσης Τζεβελέκης, ο οποίος είχε λείψει την προηγούμενη φορά με την διοίκηση να τον ενημερώνει για τα νέα δεδομένα που ορίζει η ένταξη στο άρθρο 99, αλλά δεν πάρθηκε κάποια σημαντική απόφαση. Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι πως οι δύο πλευρές (Διοίκηση – Μέτοχοι) θα έχουν από εδώ και στο εξής πιο συχνή επαφή ώστε να βρεθούν λύσεις όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και τη στήριξη από την πλευρά των μετόχων.
Θέμα προπονητή δεν τέθηκε στη σημερινή συνάντηση, αλλά αναμένεται να γίνει αύριο (24/02). Η διοίκηση θα έχει κατά πάσα πιθανότητα συνάντηση με τον Μίλαν Μίνιτς ώστε να μιλήσουν για τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο καιρό, αλλά και για την αντίδραση του Σέρβου τεχνικού να βρίσει έναν οπαδό που ζήτησε το λόγο για τις κακές του επιλογές στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Η δυσαρέσκεια πάντως προς το πρόσωπο του Μίνιτς είναι έντονη και αναμένονται εξελίξεις μετά το πέρας της συνάντησης…
Πηγή: sarenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: