Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Πατσατζόγλου: «Ο καλός Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν»!

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός αν πιάσει καλή απόδοση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν, εξέφρασε σε δηλώσεις του στον NovaΣπορ Fm 94,6 ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ενόψει Γιουνάιτεντ.

Πατσατζόγλου: «Ο καλός Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν»!
«Ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν» δήλωσε στον NovaΣπορ 94,6 ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ενόψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τους «16» του Champions League.

Συν τοις άλλοις, μίλησε για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την εμπιστοσύνη του σε όποιον παίκτη κληθεί να αντικαταστήσει τον Κώστα Μήτρογλου που πλέον αγωνίζεται για λογαριασμό της Φούλαμ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Βασίλη Σαμπράκο:

Για τον Ολυμπιακό με Γιουνάιτεντ:


«Να δώσουν οι παίκτες τον καλύτερό τους εαυτό. Και γω έχω περάσει ανάλογα και ξέρω πως ένα καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Να μην δεχθεί γκολ και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Για τα ρίσκα που πρέπει να πάρει:

«Αυτό είναι θέμα προπονητή και τι έχει δουλέψει στην προπόνηση. Και με ένα 0-0 να πάει στην Αγγλία μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω».

Ο αντίπαλος παίζει ρόλο:


«Όταν αγωνιζόμουν δεν σκεφτόμουν τίποτα και κανέναν. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο ξεχνιούνται όλα. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι ονόματα και φανέλες»
.

Για την Γιουνάιτεντ:

«Θα δοθούν οι ευκαιρίες στους παίκτες του Ολυμπιακού για να κάνουν φάσεις. Το θέμα είναι να είναι προσεκτικοί στην άμυνα ώστε να μην δέχονται αυτοί φάσεις».

Για τον Μήτρογλου:

«Ο Ολυμπιακός έχει ισάξιους ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως θα αντικατασταθεί επάξια και από άλλον παίκτη. Γενικά όμως ο καλός Ολυμπιακό δεν έχει να φοβάται κανέναν»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: