Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σεβασμός!! (video)

Ο Τζόντζο Σέλβι ίσως δεν είχε δείξει όσα χρειάζονταν για να παραμείνει στη Λίβερπουλ. Σίγουρα όμως ως αντίπαλος έδειξε όσα χρειάζονται για να κερδίσει τον σεβασμό της κερκίδας των «κόκκινων».

Σεβασμός! (video)
Ένα γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ μέσα στο Άνφιλντ πιθανότατα είναι πρόκληση για κάθε 22χρονο αντίπαλό της. Πόσω μάλλον όταν μέχρι πρόσφατα αποτελούσε μέλος του ρόστερ της.

Όταν ο Τζόντζο Σέλβι βρέθηκε στο γήπεδο των «Κόκκινων» εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και απέδειξε πως η λύση συμβολαίου δεν λύνει τους δεσμούς ενός ποδοσφαιριστή με μια ομάδα.

Στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης της Σουόνσι με την Λίβερπουλ ο 22χρονος μέσος, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι απ’ τους «κόκκινους», σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Και παρότι ένας εκρηκτικός πανηγυρισμός θα μπορούσε να μεταφραστεί σε «κοιτάξτε τι χάσατε», αυτός προτίμησε την κίνηση σεβασμού, που του χάρισε το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα της εξέδρας.



Μάλιστα, μια μέρα μετά το παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής ο ποδοσφαιριστής της Σουόνσι ευχαρίστησε μέσω instagram την εξέδρα της πρώην ομάδας του.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: