Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Απειλείται με «καμπάνα» η Λεωφόρος!!

Δύσκολα θα γλιτώσει την ποινή κεκλεισμένων των θυρών της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός, λόγω των όσων συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Υπότροποι είναι οι «πράσινοι».

Απειλείται με «καμπάνα» η Λεωφόρος
Την κλήση της σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας περιμένει εντός της ημέρας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στο ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη, καθώς θα φθάσουν στη διοργανώτρια αρχή οι εκθέσεις και το φύλλο αγώνα.

Οι «πράσινοι» θα απολογηθούν λογικά την ερχόμενη Πέμπτη (27/2) και δύσκολα θα γλιτώσουν την ποινή που θα προβλέπει κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το «Goal». Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σήμερα, καθώς θα γίνει γνωστό το τι έγραψε ο παρατηρητής της Σούπερ Λίγκας, αλλά και η αστυνομία.

Ωστόσο, το «τριφύλλι» είχε τιμωρηθεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, το οποίο είχε διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου και έπαιξε χωρίς κόσμο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι υπότροπο. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, θα πέσει «καμπάνα» δύο αγωνιστικών και εφόσον συμβεί αυτό ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει κόντρα σε Άρη (8/3) και Απόλλωνα (22/3), που είναι τα επόμενα δύο εντός έδρας ματς που θα δώσει, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: