Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μιραλάς «προειδοποιεί» την Γιουνάιτεντ!!

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα απόψε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Κέβιν Μιραλάς σε βρετανικό Μέσο.

Ο Μιραλάς «προειδοποιεί» την Γιουνάιτεντ
Την προσοχή όλων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη δυναμική της έδρας του Ολυμπιακού και τη διαφορά που έχουν σημειώσει τα τελευταία χρόνια οι Πειραιώτες επέστησε ο Κέβιν Μιραλάς.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω της φετινής σεζόν που κάνει. Στο πρωτάθλημα δείχνει εκτός ρυθμού. Έτσι για αυτούς είναι ευκαιρία να σώσουν τη φετινή σεζόν. Είναι υποχρεωμένοι πιθανότατα να κερδίσουν το Champions League», ανέφερε αρχικά ο Βέλγος φορ στην «Daily Express» και πρόσθεσε:

«Το πρώτο ματς που είναι εκτός για τη Γιουνάιτεντ και ξέρω πως θα είναι εκεί. Δεν θα είναι εύκολο. Σίγουρα διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν στο περιβάλλον και την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Αλλά επαναλαμβάνω πως δεν θα είναι εύκολο για εκείνους να κερδίσουν στην Ελλάδα».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος παρουσιάστηκε διχασμένος, αφού θέλει να περάσει η πρώην ομάδα του (ο Ολυμπιακός) και να μην αποκλειστεί ούτε ο προηγούμενος προπονητής του (Ντέιβιντ Μόγες):

«Σαν ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού νομίζω ότι μπορούν να προκριθούν και σαν πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακό θα ήθελα να τους δω να προκρίνονται. Θα ήταν υπέροχο για τους οπαδούς, που τους σκέφτομαι πολύ, και για την Ελλάδα επίσης. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά αισθάνομαι αρκετά θετικά πράγματα για τον πρώην προπονητή μου και θα είμαι και για εκείνον χαρούμενος, εάν περάσει η ομάδα του». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: