Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σάντσεζ: «Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει»

Τα δυνατά σημεία, αλλά και τις αδυναμίες του Ολυμπιακού «αποκάλυψε» ο Λόρι Σάντσεζ ενόψει του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Σάντσεζ: «Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει»
Στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη αναφέρθηκε ο Λόρι Σάντσεζ ενόψει της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός του Απόλλωνα τόνισε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις στημένες φάσεις, ενώ επισήμανε πως αν η Γιουνάιτεντ καταφέρει να φύγει έχοντας σκοράρει θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη, δεδομένης της εικόνας που παρουσιάζει στις τελευταίες αναμετρήσεις.

«Η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη, αλλά θα έχει δύσκολο έργο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι είναι καταπληκτικοί. Αν καταφέρουν να πετύχουν γκολ εκτός έδρας θα πρέπει να είναι χαρούμενοι, ιδιαίτερα καθώς δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φόρμα», δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην άμυνα των «ερυθρολεύκων».

«Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται κάτω από μεγάλη πίεση στην άμυνα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και έχει δεχτεί μόλις εννιά γκολ στις 26 αγωνιστικές. Ωστόσο, κόντρα στον Πλατανιά δέχτηκε δύο τέρματα από στημένες φάσεις και αυτό είναι κάτι που η Γιουνάιτεντ πρέπει να εκμεταλλευτεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: