Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μήτσος δεν θέλει... ούτε να τον βλέπει!!

Με ποιον παίκτη της Α1 έχει... προηγούμενα ο Διαμαντίδης και αποφεύγει ακόμα και να τον χαιρετήσει; Διαβάστε το θέμα του sportdog για την... κολόνια που κρατάει χρόνια! Παρασκήνιο από το επεισοδιακό παιχνίδι του Παναθηναϊκού την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο έχει ο σκύλος και η στήλη «sdog Pick n' Scroll»!
Έχετε δει πριν από κάθε αγώνα, μόλις ολοκληρώνεται η παρουσίαση των ομάδων, ότι φθάνουν ως το κέντρο και ανταλλάσσουν λάβαρα; Σίγουρα το έχετε δει!
Οι αρχηγοί όμως κρατούν ένα μεγαλύτερο (λάβαρο) και ο ένας δίνει στον άλλο της ομάδας του. Εθιμοτυπικό είναι και γίνεται σε όλους τους αγώνες ή όπως παρατηρήσαμε την Κυριακή, σχεδόν σε όλους...
Και γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι. Ποιοι έπρεπε χθες στη Νέα Σμύρνη να ανταλλάξουν ως αρχηγοί τα μεγάλα λάβαρα; Ο Μπατής με τον Διαμαντίδη!
Η «συνάντηση» όμως των δύο παικτών δεν έγινε, καθώς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έδωσε το λάβαρο στον Παππά και έστειλε εκείνον για την ανταλλαγή με τον αρχηγό των Νεοσμυρνιωτών.
Οι δύο τους (Διαμαντίδης – Μπατής) έχουν πολλά προηγούμενα, ενώ το καλοκαίρι σε φιλικό ματς των δύο ματς είχαν ανταλλάξει και μπουνιές!

Θυμηθείτε το σχετικό βίντεο:


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: