Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Να αναλάβει ο Γράντας»

psomiadis
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην βουλευτής και τέως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Σχολίασε την κατάσταση στον Άρη και ανέφερε πως οι “κίτρινοι” χρειάζονται δημόσιες αθλητικές σχέσεις.
Παράλληλα, τόνισε πως πρέπει να αναλάβει ο Λάμπρος Γράντας και σε ένα κλίμα ενότητας και στήριξης να δημιουργήσει την ομάδα της επόμενης μέρας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης:
Για την κατάσταση στον Άρη:
“Πρώτον δεν μπορεί ένας πρόεδρος και μάλιστα μη ιδιόκτητης του Άρη να λέει στον προπονητή να πάρει την ομάδα και γελοιοποίησε την και πάμε να φύγουμε. Δεύτερον μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα καθώς η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Τρίτον στην Ελλάδα υπάρχουν δυο εγκληματικές οργανώσεις η μια είναι στον μέσα στον αθλητισμό και η άλλη στην Τρόικα. Από την δεύτερη έχουν αυτοκτονήσει 5.000 χιλιάδες συνάνθρωποι μας, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.
Το σημερινό χάλι του Άρη δεν είναι τώρα τους τελευταίους μήνες, αλλά  υπάρχει χρόνια. Δεν θα πάρω το μέρος του Σούπερ 3 αλλά αν δεν υπήρχε θα είχε διαλυθεί ο Άρης εδώ και χρόνια. Τον Άρη ένας μπορεί να τον πάρει, ο Γράντας και ας συνεργαστεί και με κάποιους που θεωρούνταν εχθροί. Ο Άρης δεν είναι οι ΠΑΕ αλλά ο κόσμος και η ιστορία της ομάδας. Ο διαιτητής δεν μπορεί να βγάζει δύο κάρτες όταν βλέπει παίκτες μπροστά του να κλαίνε. Μια έπρεπε να βγάλει για να δικαιολογήσει ότι έχει γίνει”.
Για την έλλειψη δημόσιων αθλητικών σχέσεων του Άρη:
“Όσο ο Άρης δεν έχει δημόσιες αθλητικές σχέσεις η φωνή του δεν θα κατεβαίνει η φωνή όχι Θεσσαλονίκη αλλά ούτε Κατερίνη. Πρέπει να δημιουργήσει δημόσιες σχέσεις. Μπορούμε όλοι μαζί δίπλα στον Γράντα να ετοιμάσουμε την ομάδα του 2020; Μαζί και ο Super 3. Ο Γράντας θέλει αν υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Με τις τωρινές προϋποθέσεις κανείς δεν θέλει. Αυτός που θα αναλάβει τον Άρη πρέπει να τρέχει μέσα του κίτρινο αίμα”.
Για την συσπείρωση που πρέπει να υπάρχει:
“Μπορούμε να γίνουμε μια γροθιά για να αντιμετωπίσουμε τον κράτος και το κατεστημένο της Αθήνας; Το οικονομικό, πολιτικό και αθλητικό; Πρέπει να κάτσουμε κάτω και να βρούμε έναν τρόπο συνεννόησης μεταξύ μας. Είμαστε πολύ μίζεροι εδώ πέρα. Δεν μπορούμε να ακυρώνουμε την παρουσία του Super 3 και δεν μπορούμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: