Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Ποιοτικός ο Βούκιτς»

mantzios
Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το χθεσινό(23/2) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία του «Δικεφάλου» αλλά και στις αδυναμίες του και ανέφερε τις διαφορές με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:
Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:  «Πιστεύω ότι με τα δυο γκολ στο τέλος της αναμέτρησης πραγματικά αδικήσαμε τον εαυτό μας. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά, αμυντικά είμασταν πολύ δυνατοί, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε και τις φάσεις για να προηγηθούμε αλλά και στην πορεία να ισοφαρίσουμε το γκολ του Κάτσε. Είμαστε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτου έδρας, είμαστε ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα πορεία και αν και έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, έχουμε ενσωματώσει αρκετούς νέους και πραγματικά χαιρόμαστε την ομάδα.
Θέλαμε να παίξουμε πιο επιθετικά αλλά η καλή κυκλοφορία της μπάλας από τον ΠΑΟΚ στο α’ ημίχρονο δεν μας επέτρεψε να κρατήσουμε μπάλα και παίζαμε μόνο άμυνα. Στο β’  ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί, κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας και βγήκαμε με περισσότερες αξιώσεις μπροστά. Τα δυο γκολ στο τέλος χαλάσαν την εικόνα μας στο τέλος, αν κάποιος δεν έχει δει το παιχνίδι θα θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα αλλά δεν έγινε έτσι».
Για τον Βούκιτς και τα δυο γκολ που πέτυχε: «Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και χαρισματικός σκόρερ».
Για τον τερματοφύλακα τον Αθανασιάδη: «Είναι καλός τερματοφύλακας, υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο Γιώργο αλλά και στο ταλέντο του. Είναι 20 χρονών. Στην θέση του τερματοφύλακα βέβαια η απειρία φαίνεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη θέση. Με την δουλειά που κάνει θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος. Σίγουρα και τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά».
Για την δύναμη του ΠΑΟΚ: «Έχει ένα πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ. Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο παρουσιάζεται διαφορετικός μακριά από την Τούμπα. Έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές αλλά παρουσιάζει πολλά αμυντικά προβλήματα. Πρέπει να αλλάξει η εικόνα του εκτός έδρας για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ στα ίσια να χτυπάει τον Ολυμπιακό και όχι να είναι 20 βαθμούς πίσω»
Για τον Ολυμπιακό και την διαφορά του με τον ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός είναι πιο ομάδα από τον ΠΑΟΚ, έχει καλύτερο ρόστερ και λιγότερα κενά. Το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι μεσοαμυντικό και δέχεται με μεγάλη ευκολία γκολ».
Για το αήττητο του Ολυμπιακού και τα παιχνίδια με την Μάντσεστερ : «Δεν μπορεί να είναι τυχαίο που είναι 26 αγωνιστικές αήττητος. Είναι η καλύτερη ομάδα και έχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Σε πολλά παιχνίδια εμφανίζεται μέτριος και αυτό γιατί , νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές το βλέπουν σαν αγγαρεία. Όταν είσαι 20 πόντους διαφορά από τον δεύτερο, τι κίνητρο μπορείς να έχεις;
Με την Μάντσεστερ περιμένω έναν διαφορετικό Ολυμπιακό, θα είναι πολύ καλύτερος. Η Μάντσεστερ μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση αλλά είναι πάντα Μάντσεστερ και παραμένει μια μεγάλη ομάδα του Ευρωπαϊκού».
Για το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα: «Πολύ καλή ομάδα με πολύ δυνατή έδρα η Μπενφίκα αλλά ο ΠΑΟΚ πάει στην Πορτογαλία , έχοντας τις πιθανότητες του να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση. Είναι πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει αδικήσει τον εαυτό του».
Για τον Πανθρακικό: «Ίσως χρειαστούμε ακόμα δυο βαθμούς για να σωθούμε και μαθηματικά. Έχει βέβαια δρόμο το πρωτάθλημα, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια, για να είμαστε σίγουροι χρειαζόμαστε ένα με δυο πόντους.
Έχω ανανεώσει το συμβόλαιο μου με την ομάδα και ήδη ξεκινήσαμε τα πλάνα μας για την νέα χρονιά για να μπορέσουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι».
Για την μάχη της παραμονής: «Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα είναι τέσσερις ομάδες που έχουν μείνει πίσω θα διεκδικήσουνε τις πιθανότητες τους για την παραμονή. Το πρωτάθλημα πάντως είναι συναρπαστικό, Κυριακή με Κυριακή αλλάζουν τα δεδομένα και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, ποιος θα υποβιβαστεί».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: