Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Φαβορί για την άνοδο ο Ηρακλής»

8167f218718b6d68f7ca05651a5263a1_1
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Τύρναβου, Άγγελος Διγκόζης. Μίλησε για την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή ενώ σχολίασε και την γενικότερη πορεία του “Γηραιού” αλλά και του Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Διγκόζης:
Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε πως παίζαμε με μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας μας. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα ατού του Ηρακλή και να βγάλουμε αντεπιθέσεις. Το καταφέραμε πετύχαμε γκολ και πήραμε μια τεράστια νίκη”.
Για το αν θα ξεπεράσει ο Ηρακλής την ήττα αυτή:“Το είχα πει και στον πρώτο γύρο. Ο Ηρακλής δεν μπορεί να αντιδράσει και να μην είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Μπορεί να έχει δύσκολα παιχνίδια αλλά όπως δείχνει η εικόνα του φετινού πρωταθλήματος μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Δεν το αποκλείω να κερδίσει και τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Όλοι οι αγώνες είναι διαφορετικοί. Τώρα στα παιχνίδια του Ηρακλή όλοι θα καίγονται. Η Κέρκυρα θέλει να βγει πρώτη. Ο Αιγιανικός και η Καρδίτσα θα διεκδικήσουν την νίκη και τα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά. Θεωρώ πως φαβορί για την άνοδο είναι ο Ηρακλής”.
Για τα πλέι όφ:“Όσο αναφορά τα πλει οφ παλεύουν το Αιγίνιο με την Καρδίτσα για την τέταρτη θέση. Μπορούν να υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε έδρα. Φτάνει να μην πάει καλά μια ομάδα σε ένα παιχνίδι”.
Για το γκολ του Πλατανιά επί του Άρη:
“Καθαρή φάση δεν είναι αλλά με τις συνεχόμενες επαναλήψεις φαίνεται πως λογικά η μπάλα δεν έχει περάσει την γραμμή. Από εκεί και πέρα μια ομάδα όπως τον Άρη η τον Ηρακλή τις χρειάζεται η Σούπερ Λιγκα. Έχουν γίνει κάποια λάθη, τα χρέη είχαν μηδενιστεί από το άρθρο 44 και ξαναδημιουργήθηκαν. Αυτοί που έκανα τα λάθη δεν τιμωρούνται ενώ θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι”.
Για το αν μπορεί να σωθεί ο Άρης:
“Δεν είναι ακατόρθωτο να σωθεί ο Άρης αλλά πάρα πολύ δύσκολο”.
Για τις υποδομές του Τύρναβου:
“Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα στην ομάδα που χρειάζονται αξιοποίηση. Η ομάδα πρέπει να βγάλει μερικά ταλέντα καθώς δύσκολα θα βρεθεί κάποιος πρόεδρος να βάζει συνέχεια λεφτά. Γίνεται καλή δουλειά στην δεύτερη ομάδα και πρέπει οι προπονητές και οι διοικήσεις να εκμεταλλευτούν τους νέους. Έχουμε πολύ ταλέντο σαν χώρα και πρέπει να το αξιοποιήσουμε”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: