Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Απέλαση σε Πέτριτς, ΖΗΤΩ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Πέτριτς που... κατάλαβε τι παίζεται και την καταπληκτική Σούπερ Λίγκα που τα κάνει όλα τέλεια!
Επειδή βλέπω πολύ κόσμο να αντιδράει για αυτά, που είδαμε το Σαββατοκύριακο και ....επειδή θέλω να βάλω τα πράγματα στην θέση τους και να πω ...τις αλήθειες, που θέλουν να ακούγονται ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, οι οποίοι επιθυμούν από εμάς (κάποιες φορές και με αυταρχικό τρόπο αλλά αυτό ...μικρή σημασία έχει) να προστατεύσουμε το προϊόν έχω να πω τα εξής:
*Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο καθαρά του κόσμου. Ολα όσα λέγονται είναι εκ του πονηρού και αυτό αποδεικνύεται από τα γήπεδα, που είναι γεμάτα κάθε Κυριακή με αποκορύφωμα την έδρα του πρωταθλητή που είναι ασφυκτικά γεμάτη.
*Οσοι φίλαθλοι διαμαρτύρονται για τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου είναι τυφλοί! Το γκολ του Πλατανιά είναι πεντακάθαρο(έχει περάσει η μπάλα την γραμμή τουλάχιστον τρία μέτρα), το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του Απόλλωνα είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του πέναλτι, τα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν σε βάρος της Βέροιας σωστά δεν δόθηκαν , αφού οι παίκτες που  ανατράπηκαν δεν έβγαλαν .....αίμα.
Φυσικά στην Λεωφόρο ο Δελφάκης ήταν άψογος και πρέπει να πάρει το βραβείο του ευ αγωνίζεσθαι, διότι στα τελευταία 25 λεπτά άφησε να παιχτεί ποδόσφαιρο ,
ενώ άφησε τον Καρντόσο μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος επιβραβεύοντας τον για τις κλωτσιές, που έριχνε. Για το μόνο που ελέγχεται ο Δελφάκης και την επόμενη φορά θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικός είναι γιατί δεν απέβαλε τον Ζέκα, τον Μπέργκ, τον Πράνιτς, τον Σίλντεφελντ, τον Νάνο και τον Πέτριτς, που ....τόλμησε ο θρασύτατος και έκανε δύο ευκαιρίες μόλις μπήκε στο γήπεδο.
*Στην Σούπερ Λίγκα ΔΕΝ υπάρχουν ομάδες -δορυφόροι, που ανοίγουν τα πόδια με συγκεκριμένους αντιπάλους , ενώ με άλλους σκίζονται. Οποιος τα λέει αυτά δεν προστατεύει το προϊόν και είναι ......φαντασιόπληκτος.
*Στην Σούπερ Λίγκα όλα τα παιχνίδια παίζονται ΕΝΤΟΣ γηπέδου και δεν υπάρχουν αποτελέσματα , για να βολευτούν κάποιοι.
*Ο κύριος Βελλής πρέπει να ντρέπεται για αυτά που είπε και να τιμωρηθεί με απέλαση από την χώρα. Ειδικά ο πρόεδρος του Απόλλωνα πρέπει να ντρέπεται να λογοδοτήσει και να ζητήσει συγγνώμη από όλα τα λ......, ωπ συγγνώμη, από τους ΚΥΡΙΟΥΣ, που είναι στα πράγματα για το συγκεκριμένο σημείο των δηλώσεων του : «Είναι προφανές πως οι αποφάσεις έχουν ληφθεί.
Ανεξάρτητες και οικονομικά αυτάρκεις ομάδες «δεν βολεύουν» το σύστημα που έχει στηθεί, πρέπει να εξαφανιστούν. Χρειάζονται ομάδες με μεγάλα προβλήματα που προκειμένου να μείνουν ζωντανές δε θα «κουνηθούν» ποτέ και σε κανέναν. Και αυτό είναι κατανοητό και λογικό εκ μέρους τους, δεν τις κατηγορώ».
*Ο κύριος Σαρρής είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ πρόεδρος που είχε στην ιστορία της η ΕΠΟ .
*Ο κύριος Μώραλης κάνει ότι μπορεί για να ΑΝΕΒΑΣΕΙ και άλλο επίπεδο αν και είναι δύσκολο , διότι βρίσκεται σε ΤΟΠ επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πόσο πιο ψηλά να πάει;
*Ο Ασχετος, ΑΜΠΑΛΟΣ Μλάντεν Πέτριτς που προέρχεται από την κατώτερη του ελληνικού πρωταθλήματος Πρέμιερ Λιγκ πρέπει να λέει και ευχαριστώ που παίζει στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  και όχι να δηλώνει μετά το ματς με τον Εργοτέλη «σήμερα ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου , που έζησα τέτοιες περίεργες αποφάσεις». Απέλαση και στον Πέτριτς.
Μετά από όλες τις αλήθειες που κατέγραψα μόλις τώρα σας ζητάω όλοι μαζί να αναφωνήσουμε. ΖΗΤΩ το ελληνικό πρωτάθλημα. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ. ΖΗΤΩ η ΕΠΟ. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ. ΖΗΤΩ η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: