Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Μούτας στο Metropolis: «Ο μεγαλύτερος τουρίστας της Superleague ο Αγκάνθο»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη, Δημήτρης Μούτας και αναφέρθηκε σε όλα τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι στην ομάδα και τόνισε ότι Έλσνερ, Αγκάνθο και Τάτος δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στον Άρη και ότι στον σύλλογο επικρατεί εμφύλιος και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Για την χθεσινή αναμέτρηση με τον Πλατανιά, την οποία και παρακολούθησε από τις κερκίδες του γηπέδου των Χανίων:

«Σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο ο Άρης από το χθεσινό παιχνίδι. Αμφισβητούμενη φάση αυτή του γκολ του Πλατανιά. Καθόμουν στο κέντρο του γηπέδου και ήταν αδύνατον να δω αν η μπάλα παίρνει ή όχι την γραμμή. Το χθεσινό ματς ήταν πολύ κακό ποιοτικά. Επικρατούσε ένταση σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Αγωνιστικά ήταν κακός ο Άρης, όμως και ο Πλατανιάς ήταν ανούσιος και είχε μια εκνευριστική κατοχή. Ο Άρης δικαιούται να φωνάζει για την φάση του γκολ».

Αν ο Άρης αδικείται όλη την διάρκεια της σεζόν από τους διαιτητές:

«Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα, όμως δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Σίγουρα υπήρχαν και παιχνίδια που στοίχισαν οι διαιτητικές αποφάσεις, όμως μετά από τόσες αγωνιστικές και το πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα, δεν μπορεί να αναφέρεσαι μονό για στην διαιτησία. Στον Άρη επικρατεί εμφύλιος και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο».

Για το σχεδιασμό του καλοκαιριού και για τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του:

«Αλίμονο αν πω ότι όλα πήγαν καλά. Το μεγαλύτερο λάθος ήταν ότι επέτρεψα να γίνουν κάποιοι εσκεμμένα λάθη. Ο ?Ελσνερ δεν έπρεπε ποτέ να έρθει και ο Αγκάνθο έπρεπε να απομακρυνθεί από την ομάδ. Ο Αγκάνθο είναι ο μεγαλύτερος τουρίστας που έχω δει στο ποδόσφαιρο. Ας μας πει ο Ψυφίδης πως ο συγκεκριμένος παίκτης πήρε συμβόλαιο με απολαβές 200 χιλιάδες ευρώ. Δεν μπορεί ο Αγκάνθο να θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη και μην κάνει ποτέ προπόνηση και μονίμως να δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια. Έχει βλάψει πολύ την ομάδα. Και πέρυσι μετά τα αρχικά γκολ περπατούσε. Χθες στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής ήταν άψογος. Από τη στιγμή που πέρας στο παιχνίδι ο Αγκάνθο άλλαξε και η συμπεριφορά του διαιτητή. Ήταν εκνευριστικός. Ο Τάτος δεν ταιριάζει στην ομάδα και δεν μπορεί να ηγηθεί. Δεν τον θέλαμε στην ομάδα και δεν έπρεπε να έρθει. Φταίω που δεν παραιτήθηκα και τα δέχτηκα όλα αυτά. Τα ήξερε όλα ο Ηλιάδης, του τα είχα πει».

Γιατί δεν εισακούστηκε από τον Ηλιάδη:

«Ήταν και ο Ηλιάδης σε δύσκολη θέση, αφού δεν ήταν το απόλυτο αφεντικό. Πρόσωπο από γνωστό σύνδεσμο του Άρη, παίρνει αποφάσεις, Ο Κοκορόγιαννης έκανε παιχνίδια στην πλάτη μας. Έφερε σε ένα βράδυ, με το έτσι θέλω, στην ομάδα τον Τάτο. Ήμασταν ξεκάθαροι ότι δεν μας ταίριαζε ο Τάτος στην αγωνιστική φιλοσοφία μας. Φύγαμε όμως εμείς που ήμασταν εμπόδια, όπως είπε ο Τάτος. Να μας πουν λοιπόν τι καταφέρανε να κάνουν από τη στιγμή που φύγαμε. Πρέπει να γίνουν τομές στον Άρη και να αλλάξουν τα πρόσωπα που διοικούν τον σύλλογο. Είναι τεράστια ζημιά για τον Άρη να αγωνιστεί στην δεύτερη εθνική. Ακόμα με επηρεάζει καθημερινά η κατάσταση στον Άρη. Είναι αρρωστημένη η κατάσταση στον σύλλογο. Το διαχειριστικό μοντέλο δεν οδηγεί πουθενά, μακάρι να βρεθεί κάποιος να αναλάβει την ομάδα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: