Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Θεοδωρίδης: «Κρατάμε μόνο το δεύτερο ημίχρονο»

Στην εικόνα που παρουσίασε ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο με την Καλλονή απέδωσε την ήττα της ομάδας του ο Γιώργος Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω στο α' ημίχρονο παίξαμε πολύ παθητικά, είχε καλύτερη κατοχή της μπάλας η Καλλονή, έβαλε και το γρήγορο γκολ στο 11', δεν είχαμε πάλι καλή αντίδραση, γενικά στο α' ημίχρονο ήμασταν πολύ παθητικοί. Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται, ωστόσο νομίζω ότι στο β' μέρος ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι. Μόλις ξεκίνησε το β' μέρος αρχίσαμε να πιέζουμε πολύ ψηλά, είχαμε κάποια σουτ, όμως μετά το 3-0 ήταν δύσκολο να κάνεις κάτι. Δεν το βάλαμε κάτω, όμως νομίζω στην τελική προσπάθεια αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι ίσως κυνηγούσαμε κάτι παραπάνω. Πέρασε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο».

Για το ότι ο Παναιτωλικός έχει μόνο μία νίκη εκτός έδρας, ο έμπειρος μέσος τόνισε: «Δε σημαίνει τίποτα αυτό για μένα και κάποιες ισοπαλίες κάναμε. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα τελειώματα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι. Εάν έμπαιναν αυτές οι ευκαιρίες θα ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι και δεν θα λέγαμε ότι ήταν εκτός έδρας ή εντός. Κρατάμε το β' ημίχρονο και κοιτάμε μπροστά».

Τέλος, για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα ο Γιώργος Θεοδωρίδης επεσήμανε πως «είμαστε αισιόδοξοι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν πρέπει να λέμε μεγάλα πράματα όπως καμιά φορά ακούμε. Κοιτάμε να σωθούμε και βλέπουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό, για να μπορέσουμε να χτίσουμε, να' χουμε μια ταυτότητα σαν ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: