Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Μανωλάς: «Θα έχουμε καλή παρουσία»

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα ορθώσει ανάστημα απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε ο Κώστας Μανωλάς μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA. «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε», δήλωσε ο Ρομπέρτο.

Μανωλάς: «Θα έχουμε καλή παρουσία»
Ο Κώστας Μανωλάς χαρακτήρισε θρυλικό σύλλογο τη Μαν. Γιουνάιτεντ αλλά δεν χάνει την πίστη του πως ο Ολυμπιακός όχι απλώς θα σταθεί σαν ίσος προς ίσο απέναντί της, αλλά και πως μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

«Η κλήρωση είναι πολύ δύσκολη. Η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι θρυλικός σύλλογος, σπουδαία ομάδα και εμείς πάμε με συγκρατημένη αισιοδοξία. Θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και θα γίνει ό,τι θελήσει ο Θεός. Στο Champions League αντιμετωπίζεις μεγάλες ομάδες και μεγάλοι παίκτες όπως ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Καβάνι, ενώ τώρα έχουμε μπροστά μας τον Ρούνεϊ και τον Φαν Πέρσι. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν χρήματα, δεν υπάρχουν τόσο μεγάλοι παίκτες και υπάρχει μεγάλη διαφορά στο επίπεδο των ομάδων», δήλωσε ο αμυντικός των Πειραιωτών.

H κακή φόρμα των πρωταθλητών Αγγλίας δεν επηρεάζει την άποψή του για το ζευγάρι. «Αυτό μπορεί να είναι καλό, μπορεί και κακό. Πιστεύω πως η Γιουνάιτεντ κάποια στιγμή θα ξεσπάσει, αλλά δεν πιστεύω πως αυτό θα γίνει απέναντι σε μας γιατί παίζουμε καλό και οργανωμένο ποδόσφαιρο, όπως έχουμε δείξει στο Champions League απέναντι σε ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπενφίκα εκτός έδρας. Πιστεύω πως θα έχουμε καλή παρουσία κι ελπίζω η Μαν. Γιουνάιτεντ να μην εμφανιστεί καλύτερη από ό,τι μέχρι τώρα για να προκριθούμε. Αυτό που απολαμβάνεις στο Champions League είναι το πάθος, η δύναμη και το ότι αντιμετωπίζεις τις καλύτερες ομάδες στην πιο δυνατή διοργάνωση. Κάθε παιχνίδι είναι μοναδικό», πρόσθεσε ο 22χρονος άσος.

Από την πλευρά του, ο Ρομπέρτο υποσχέθηκε… μάχη από την ομάδα του. «Πιστεύω πως έχουμε πετύχει έναν σημαντικό στόχο με την πρόκρισή μας από τους ομίλους. Αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος, αλλά δεν θέλουμε να περιοριστούμε σε αυτόν. Ξέρουμε πως έχουμε ένα πολύ δύσκολο τεστ απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, όμως θα παλέψουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε στα προημιτελικά. Ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε, ενώ αν τα καταφέρουμε, θα είναι μία πολύ ευχάριστη περίσταση για την ομάδα μας. Θα προετοιμαστούμε και θα προσεγγίσουμε τον αγώνα όπως κάθε άλλο. Ξέρουμε πως η υπευθυνότητα και οι απαιτήσεις από τις αναμετρήσεις αυτές είναι μεγάλες. Από την αρχή της σεζόν έχουμε μία σταθερή ομάδα, που ξέρει αν δουλέψει συλλογικά μπορεί να πετύχει πολλά. Κι αυτό ήταν το κλειδί της πορείας μας μέχρι τώρα», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: