Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Λαβωμένος» Γκέκας!

Νοκ άουτ τέθηκε ο Φάνης Γκέκας για το φιλικό της Εθνικής με τη Νότια Κορέα λόγω κατάγματος στα πλευρά. Τι γίνεται με το προπονητικό κέντρο της «γαλανόλευκης».

«Λαβωμένος» Γκέκας
Τα νέα που ήρθαν από την Τουρκία για τον Φάνη Γκέκα δεν ήταν ευχάριστα. Ο διεθνής φορ έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά και η αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου δύο εβδομάδες.

Ο 33χρονος επιθετικός θα ταξιδέψει την Τρίτη στην Αθήνα για να υποβληθεί σε εξετάσεις και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες θα μείνει εκτός δράσης 10-15 ημέρες. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το φιλικό με τη Νότια Κορέα στις 5 Μαρτίου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μία περίοδο που έδειχνε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα.

Φαβορί ο Κλάους

Πιθανότερος αντικαταστάτης του επιθετικού της Κόνιασπορ θα είναι ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Στα υπόψη είναι και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που πραγματοποιεί μία σταθερή σεζόν με τον Ατρόμητο.

Δύο εκτάσεις στο Μαρκόπουλο

Καμία εξέλιξη δεν παρατηρείται το τελευταίο διάστημα όσον αφορά το προπονητικό κέντρο της Παιανίας. Για την ακρίβεια, οι συζητήσεις με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη έχουν κολλήσει με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να κοιτάει κι άλλες περιπτώσεις. Οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας αναζητούν εκτάσεις στην Αττική και ήδη έχουν εντοπίσει δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στο Μαρκόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής έχει πάρει διαβεβαιώσεις από την UEFA για την εξασφάλιση κονδυλίου ύψους 4 εκ. ευρώ σε πρώτη φάση, το οποίο μπορεί να αυξηθεί σε βάθος διετίας προκειμένου να αξιοποιηθεί στην κατασκευή της «βάσης» των Εθνικών ομάδων. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την Παιανία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: