Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ρομπέρτο: «Είναι 50-50 να προκριθούμε»

Μοιρασμένες είναι πιθανότητες μεταξύ Ολυμπιακού και Γιουνάιτεντ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο, που τόνισε πως απόψε η ομάδα του έχει πλεονέκτημα.

Ρομπέρτο: «Είναι 50-50 να προκριθούμε»
Προβάδισμα στο αποψινό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο στο «Skysports», τονίζοντας ότι αυτό οφείλεται στο πλεονέκτημα που του δίνει το Καραϊσκάκη.

«Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην έδρα του και με την ατμόσφαιρα, έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Το κλειδί είναι όμως το τι θα κάνεις στο γήπεδο», δήλωσε ο Ισπανός πορτιέρο.

«Έχουμε αναλύσει τις προηγούμενες εβδομάδες το πώς παίζει η αγγλική ομάδα και το κύριο σημείο είναι πως θα τους μπλοκάρουμε στο κέντρο και να κάνουμε ευκαιρίες. Κάθε γκολ είναι καθοριστικό σε αυτή τη φάση», ανέφερε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για το αγωνιστικό προφίλ της αγγλικής ομάδας τη φετινή σεζόν.

Σε ότι αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι οι «κόκκινοι διαβόλοι» θεωρούνται φαβορί ο Ρομπέρτο έκανε την έκπληξη, τονίζοντας: «Η Μάντσεστερ δεν είναι στα καλύτερα της φέτος, αλλά παραμένει μεγάλη ομάδα. Το ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολος γύρος. Για μένα είναι 50-50. Η ιστορία δεν επηρεάζει αυτούς τους αγώνες. Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στα προημιτελικά και είναι πρόκληση για εμάς. Η πίεση πάει σε αυτούς, αλλά πρέπει και εμείς να δώσουμε το 100% από το πρώτο λεπτό και είμαστε σίγουροι ότι έχουμε το πνεύμα για να κάνουμε ένα θρίαμβο».

Καταλήγοντας ο Ρομπέρτο, ανέφερε: «Το να παίξω κόντρα στη Γιουνάιτεντ αποτελεί ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και θέλουμε να έχουμε θετικές μνήμες από αυτή τη φάση της διοργάνωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: