Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Ο Άρης σφαγιάστηκε»!

arisplatanias
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε o πρώην διαιτητής  και πρώην μέλος της ΚΕΔ, Βασίλης Τικμόγλου.
Μίλησε για την κατάσταση του Άρη και ανέφερε πως η έχει ξεκινήσει μια “εκτέλεση” από την διαιτησία εις βάρος της ομάδας.
Παράλληλα, άσκησε έντονη κριτική προς την διαιτησία αλλά και την ΚΕΔ χαρακτηρίζοντας την πολιτική μαριονέτα!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Τικμόγλου:
Για την αντιμετώπιση του Άρη από την διαιτησία:
“Εγώ είχα προβλέψει πως πέρυσι ο Άρης τους ξέφυγε. Ήταν να πέσει και δεν καταλάβανε αυτοί που διοικούν τι έγινε. Από το παιχνίδι της Λιβαδειάς, ο Άρης έδειξε πως το ποτήρι ξεχείλισε. Εκεί φάνηκε ότι ο Άρης μπορεί να φωνάξει παρών. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως εκεί κανένας δεν είδε πως το τέταρτο γκολ είναι οφσάιντ. Από εκεί και πέρα ο Άρης αγωνιστικά δεν έχει ομάδα. Όμως έχει αρχίσει και η εκτέλεση. Την διαιτησία την διοικεί ένας τίποτας! Κάποιος ο οποίος δεν ξέρει από διαιτησία κάνει κουμάντο και ορισμούς. Φαίνεται φανερά ότι αυτοί διοικούν και κατευθύνουν τα παιχνίδια. Είναι σύμπτωση πως κάθε φορά που παίζει ο Άρης με την Βέροια και μετά με τον Πλατανιά γίνονται αυτά τα έκτροπα; Ο Άρης δεν έκανε προσπάθεια να είναι μέσα στα όργανα απόφασης και για αυτό αδικείται. Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα.
Όταν έγινε η σέντρα και πήγε κοντά στον Διούδη ο επόπτης από εκεί που βρισκόταν δεν υπάρχει περίπτωση να είδε αν πέρασε η μπάλα από την γραμμή. Για να δει πρέπει να βρίσκεσαι κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ. Αυτός από εκεί κάτω το είδε; Προς Θεού. Το παιχνίδι το ξεκίνησε ο βοηθός με τέσσερα φάουλ αντίθετα κατά του Άρη. Ο άλλος εκτελεί με συνέπεια. Του λένε τι να κάνει και το κάνει. Αυτοί δεν είναι διαιτητές αλλά πολιτικές μαριονέτες όπως και αυτοί που διοικούν την ΚΕΔ. Ορίζονται όλα. Υπάρχουν κάποιοι και βγάζουν πότε θα ευνοηθεί κάποιος και πότε θα αδικηθεί. Βέβαια ο Άρης δεν ευνοείται ποτέ. Οι εντολές είναι γνωστό από πού δίνονται και όλοι το ξέρουν”.
Για τις εντολές του Λάμπρου Σκόρδα να πέσουν παίκτες κάτω για να διακοπεί ο αγώνας:
“Αυτό ήταν λάθος. Θα ξεφτίλιζαν τον Άρη. Πολύ σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι. Αν έφευγε θα έτρωγε μια τιμωρία αφαίρεσης βαθμών και θα έπεφτε νωρίτερα. Θα έχανε και τις μαθηματικές ελπίδες”.
Για τις αποβολές των παικτών του Άρη:
“Δεν μπορείς να γράφεις εξύβριση. Πρέπει να γράψεις τι σου είπαν. Βέβαια αυτά είναι σε άλλες χώρες. Στην Ισπανία ή στην Αγγλία θα έκανε ένσταση ο Άρης. Εδώ βέβαια, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μπορεί να διεκδικήσει την αθώωση του αλλά δεν θα πετύχει τίποτα. Αυτό που γράφτηκε για τον Μπακασέτα δεν είναι εξύβριση. Είναι απειλή. Το πρόβλημα είναι ότι ο Άρης δεν προστατεύτηκε καθόλου από την διαιτησία. Σε ορισμένα παιχνίδια σφαγιάστηκε. Δεν τον προστάτεψε κανένας παράγοντας αλλά και κανένας από την πολιτεία. Δεν βγήκε κάποιος από την Θεσσαλονίκη στην Βουλή και να πει γιατί ρε παιδιά”.
Για τα σενάρια που ακούγονται:
“Ακούγονται πολλά σενάρια. Ακούγεται ότι μπορεί να γίνουν 20 ομάδες. Αυτά όμως μπορεί και να λέγονται έτσι για να ηρεμήσει η κατάσταση. Επιπλέον, έχω ακούσει πως πιέζει η Νova. Δεν γίνεται να πέσει άλλη μια ομάδα που δεν έχει κόσμο. Οι άλλοι παίζουν με 2.000 εισιτήρια”.
Για τον επόπτη που καταλόγισε το γκολ του Πλατανιά:
“Αυτοί που είναι βοηθοί δεν παίζουν διαιτητές. Είναι οι δειλοί της διαιτησίας και επειδή δεν μπορούν να διαιτητεύσουν σηκώνουν ένα σημαιάκι. Επιπλέον, εμείς για να παίξουμε περάσαμε φουρτούνες για να μπούμε στα γήπεδα. Από την άλλη όσοι ακολούθησαν τις εντολές θα γίνουν ΦΙΦΑ σε λίγο καιρό”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: