Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Γεωργιάδης στο Metropolis: «Ο Άρης έχει το δικαίωμα να επανέλθει με νέο αίτημα»

Ο νομικός της ΚΜΑ Κώστας Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την ανάκληση της προσωρινής διαταγής, όπως και για την έκτακτη Γενική Συνέλευση του φορέα την προσεχή Τετάρτη.

Αναλυτικά

Για την ανάκλιση: «Δεν είναι τόσο καταστροφικό, δεν είναι να μας πιάνει πανικός και δεν είναι σωστός ο όρος ανάκληση, το δικαστήριο έδωσε απόφαση, αλλά ο Άρης έχει το δικαίωμα να επανέλθει με νέο αίτημα και να πάρει νέα προσωρινή διαταγή. Εμένα προσωπικά μου δίνεται η αίσθηση πως η δικαιοσύνη αντιμετωπίζει αρνητικά τον Άρη. Έδωσε αναβολή για ένα μήνα. Ποιανού τα συμφέροντα θα βγουν, αν ο Άρης καταστραφεί; Η αρνητική έκβαση της πρώτης προσπάθειας, έχει επιβαρύνει πάρα πολύ την νέα προσπάθεια».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Είμαι αντιπρόεδρος της ΚΜΑ, αρμόδιος των νομικών θεμάτων. Όταν θέσαμε αυτό το θέμα την προηγούμενη εβδομάδα και ρώτησα αν υπάρχει θέμα αίτησης μομφής κατά της διοίκησης, ο κ. Στεφανίδης μου είπε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν μπορώ να δω τι άλλο μπορεί να υπάρξει. Υπάρχει από πίσω ο Αμπράμοβιτς με τον Μουρίνιο να έρθει; Η δική μου γνώμη είναι πως μπορούμε να συνεχίσουμε. Η έκτακτη Γενική Συνέλευση που προκηρύχθηκε τώρα, δρα πολύ αρνητικά, γιατί φαίνεται πως υπάρχει μια κατάσταση εμφυλίου και δεν στηρίζεται η διοίκηση όπως ακριβώς πρέπει».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: