Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Γίνονται περίεργα πράγματα»

aleks;iou
Ο τεχνικός του Απόλλωνα 1926, Αλέξης Αλεξίου, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το χθεσινό παιχνίδι(23/2) κόντρα στην Καρδίτσα και την φανερή σφαγή της ομάδας του. Αναφέρθηκε στο κανονικό γκολ που ακυρώθηκε αλλά και στις αδικίες που έχουν γίνει από την αρχή. Τόνισε επίσης ότι μετά από οκτώ παιχνίδια στο πάγκο του Απόλλωνα βλέπει πολλά περίεργα πράγματα και όπως φαίνεται δεν θέλουν τον Απόλλωνα στην Α εθνική.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Στο δεύτερο γύρο είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαι οκτώ παιχνίδια στον πάγκο του Απόλλωνα και έχω δει πολλά περίεργα πράγματα. Οι διαιτητές δεν αφήνουν την ομάδα και το αποκορύφωμα ήταν στο παιχνίδι με την Καρδίτσα».
Για το παιχνίδι με την Καρδίτσα: «Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ κόσμο στο γήπεδο. Προηγηθήκαμε , βάλαμε ένα γκολ που ήταν πεντακάθαρο αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να το ακυρώσει. Δίνει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις και παίζαμε μέχρι το 96 που δεχτήκαμε το γκολ.  Πριν από το γκολ υπάρχει φάουλ σε παίκτη μου, με σκισμένο κεφάλι, και δεν δίνει ούτε καν φάουλ. Έχουν γίνει φοβερά πράγματα».
Για την ομάδα και για τις αδικίες που έχουν γίνει: «Αν και δεν βρίσκομαι πολύ καιρό στην ομάδα, έχουμε πετύχει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαστε στο δεύτερο γύρο η καλύτερη ομάδα της Β Εθνικής. Σε όλα τα παιχνίδια που γίναν η διαιτησία έχει αδικήσει την ομάδα. Στον Πιερικό σε ένα εύκολο παιχνίδι, μας έβγαλε εφτά κίτρινες κάρτες. Με τα Γιαννιτσά έχουμε κερδίσει 4-1 και μας έχει βγάλει τρεις κάρτες. Στην Δράμα έχουμε κερδίσει και παίζουμε 30 λεπτά με 10 παίκτες. Αποβολή του Πόποβιτς χωρίς να έχει γίνει τίποτα. Με τον Τύρναβο γίνεται ολοκάθαρο πέναλτι που το είδε όλο το γήπεδο και δεν δίνει τίποτα, και χάσαμε 2 βαθμούς χωρίς να μας κάνουν φάση.
Δεν τον σέβονται τον Απόλλωνα αλλά και την ιστορία του και δεν τον θέλουν στην Α εθνική. Δεν είναι λογικό να γίνονται αυτά τα πράγματα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: