Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πέτριτς: «Πρώτη φορά έζησα κάτι τέτοιο...»

Σαφείς αιχμές για τη διαιτησία του Δελφάκη άφησε ο Μλάντεν Πέτριτς, καθώς όπως δήλωσε δεν έχει ξαναζήσει τέτοιες «περίεργες αποφάσεις». «Ένιωσα καλά», το σχόλιό του για το διάστημα που έπαιξε.

Πέτριτς: «Πρώτη φορά έζησα κάτι τέτοιο...»
Όπως γενικά οι παίκτες του Παναθηναϊκού, έτσι και ο Μλάντεν Πέτριτς ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον διαιτητή Δελφάκη.

Δείγμα αυτού η δήλωσή του πως για πρώτη φορά στην καριέρα του έζησε τέτοιες «περίεργες αποφάσεις», που ουσιαστικά... ανάγκασαν αυτόν και τους συμπαίκτες του να χάσουν τη συγκέντρωσή τους στο τέλος.

Ερωτηθείς για το πως ένιωσε κατά το διάστημα που αγωνίστηκε (πέρασε σαν αλλαγή), απάντησε πως αισθάνθηκε μια χαρά, ενώ έδειξε ανυπόμονος για το αιώνιο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτριτς

"Στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε 1-0 και είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν γρήγορα και η υπόλοιπη αναμέτρηση ήταν επεισοδιακή. Υπήρχαν πολλές περίεργες αποφάσεις και ήταν δύσκολο να κάνουμε κάτι".

Κατά την διάρκεια του β' ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τρεις επιθετικούς, ωστόσο δεν καταφέρε να σημειώσει κάποιο γκολ. Αυτό οφείλεται στην αμυντική λειτουργία του Εργοτέλη;

"Όχι, είχαμε 1-2 ευκαιρίες να σημειώσουμε κάποιο γκολ όμως την τελευταία στιγμή κάτι κάναμε λάθος. Επαναλαμβάνω ότι ήταν δύσκολος αγώνας ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο, όπου επικρατούσε αναστάτωση στον αγωνιστικό χώρο, όλοι ήταν εκνευρισμένοι, λόγω κάποιων περίεργων αποφάσεων και είναι λογικό υπό αυτές τις συνθήκες τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως θέλαμε".

Αγωνίστηκες 25 λεπτά στην δεύτερη συμμετοχή σου, πως ένιωσες;

"Ένιωσα καλά, αρκετά καλά".

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θ' αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό...

"Είναι αναμφίβολα σημαντικός αγώνας και θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που έζησα τέτοιες περίεργες αποφάσεις κατά την διάρκεια ενός αγώνα και ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να είναι διαφορετικά".

Έχεις μιλήσει με κάποιον για τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στους αγώνες με τον Ολυμπιακό;

"Όχι, είχαμε συγκεντρωθεί στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Από εδώ και πέρα θα προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Θα μιλήσω με αρκετούς γι' αυτή την αναμέτρηση για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος, ενώ θα μας μιλήσει και ο προπονητής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: