Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Μόνο ένα το δίλημμα του Μίτσελ!

Πολλές ώρες βιντεοθεραπείας για τον Μίτσελ και τον βοηθό του, Βίκτορ, με στόχο να βρουν τα αδύναμα σημεία της Γιουνάιτεντ που θα «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός. Μόνο ένα το δίλημμα του Ισπανού τεχνικού.

Μόνο ένα το δίλημμα του Μίτσελ
Τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να αιφνιδιάσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνουν στον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ και τον Βίκτορ να καταστρώνουν το πλάνο με το οποίο θα παραταχθούν αύριο οι Πειραιώτες στο «Καραϊσκάκη».

Ο Ισπανός τεχνικός και οι συνεργάτες του ετοιμάζονται εδώ και πάρα πολύ καιρό για το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο στο φαληρικό γήπεδο, έχοντας μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Βίκτορ, μάλιστα, έχει περάσει αρκετές ώρες μπροστά από μία οθόνη, στην οποία είχε δει αρκετά ματς των πρωταθλητών Αγγλίας, με σκοπό να ενημερώσει εκτενώς τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο «Γαύρος», το σχέδιο των νταμπλούχων Ελλάδας είναι να τρομάξουν – να αιφνιδιάσουν τους παίκτες του Ντέιβιντ Μόγες. Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν παθητικό ρόλο, αλλά θα μπουν κατευθείαν στα… βαθιά και θα παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε συνέβη και στη φάση των ομίλων.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ παρουσιάζεται να έχει καταλήξει στους δέκα παίκτες που προορίζει για το αρχικό σχήμα. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Εντινγκά και ο Μανιάτης, με τον Ντομίνγκες σε ελεύθερο ρόλο. Μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Φουστέρ ή Πέρες στο ένα άκρο, με τον Κάμπελ στο άλλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ολαϊτάν.

Όσον αφορά τον Βαλντές, προπονήθηκε χθες, θα είναι στην αποστολή και θα μείνει στον πάγκο, αφού δεν μπορεί να ξεκινήσει με μία προπόνηση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: