Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Σκόρδας: «Έγκλημα από έναν τυχάρπαστο που τα έχει πάρει»

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς μίλησε ο Λάμπρος Σκόρδας για την αναμέτρηση Πλατανιάς-Άρης με αφορμή τη διαιτησία του αγώνα και τόνισε ότι θα υπάρξει διαμαρτυρία προς τα αρμόδια όργανα.

Σκόρδας: «Έγκλημα από έναν τυχάρπαστο που τα έχει πάρει»
«Έβραζε» ο πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας μετά το ματς της ομάδας του με τον Πλατανιά στα Χανιά, βάζοντας τα με τη διαιτησία και μάλιστα ανέφερε: . «Έγινε ένα έγκλημα από ένα ανθρωπάκι που δεν ξέρω από ποιον τα πήρε». Επιπλέον, ενημέρωσε πως θα υπάρξει διαμαρτυρία με επίσημο τρόπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Είναι ξεφτίλα αυτό που συνέβη σήμερα και αυτό που συμβαίνει εδώ και καιρό απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Την Τετάρτη θα πάμε στα αρμόδια όργανα να διαμαρτυρηθούμε. Δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος που παίρνει ένα χαρτζιλικάκι να καταδικάζει μια τεράστια ομάδα με 100 χρόνια ιστορίας. Έγινε ένα έγκλημα από ένα ανθρωπάκι που δεν ξέρω από ποιον τα πήρε», σχολίασε ο Σκόρδας για το ματς.

Σε ότι αφορά την εντολή που έδωσε προς τους παίκτες του να πέσουν κάτω μετά την προσωρινή διακοπή, όπου ο Άρης συνέχισε με εννέα παίκτες, τόνισε: «Είπα όντως στον Βαγγέλη να πέσουν κάτω και να μη συνεχίσουν το παιχνίδι όμως σεβάστηκα τον κόπο και τον ιδρώτα των παικτών. Το αποτέλεσμα αυτό δεν σηματοδοτεί τίποτα. Ο Άρης δεν πεθαίνει και δεν θα πεθάνει ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: