Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Αργεντινή: «Ανάσα» για Μπόκα, «πόνος» για Ρίβερ!! (videos)

Χωρίς να εντυπωσιάσει η Μπόκα Τζούνιορς επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα καταβάλλοντας με 1-0 την Εστουντιάντες, για την 3η αγωνιστική του αργεντίνικου Final.
Οι «χεϊνέσες» ήθελαν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα και το πήραν χάρη σε γκολ του 26άχρονου Εμανουέλ Τζιχλιότι στο 42ο λεπτό. Ωστόσο, η συνολική εικόνα τους στο ματς ήταν μέτρια. Από την πλευρά της, η Ρίβερ Πλέιτ έχασε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, αν και ήταν ανώτερη στην έδρα της Κολόν, καθώς ο Γκαμπριέλ Γκρασιάνι βρήκε δίχτυα στο 17’ και το 87’, ενώ με ωραία ατομική προσπάθεια σκόραρε ο 20άχρονος Κάρλος Λούκουε στο 71’, οπότε το γκολ του Φερνάντο Καβενάγκι στο 74ο λεπτό απλώς πρόσφερε προσωρινές ελπίδες στους «μιλονάριος».
Νωρίτερα, οι Νιούελς Ολντ Μπόις ξέσπασαν με 4-1 σε βάρος της Ατλέτικο Ραφαέλα, καθώς ο Μίλτον Κάσκο στο 4’ και ο Φαμπιάν Μουνιόζ στο 9’ έθεσαν τις βάσεις για πρώτη νίκη σε δεκατρείς αγώνες. Οι Βίκτορ Φιγκερόα στο 57’ και Μάξι Ροντρίγκεζ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων «απάντησαν» στο πέναλτι του Ντιέγκο Βέρα στο 18’, «φτιάχνοντας» τη διάθεση των απογοητευμένων οπαδών των «λεπρών». Τέλος, ο Ιγνάσιο Πιάτι αποτέλεσε το μοναδικό σκόρερ του 1-0 της Σαν Λορένζο επί της Κίλμες, με τέρμα στο 56ο λεπτό.









Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: