Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Μπας κι επιστρέψουμε τα δανεικά...»

Μέσω κύκλων ο Παναθηναϊκός απάντησε στις καταγγελίες του Εργοτέλη για την επίθεση στη Λεωφόρο. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού σχολιάζουν τα επεισόδια έξω από το γήπεδο, αλλά και τη διαιτησία του Δελφάκη.

«Μπας κι επιστρέψουμε τα δανεικά...»
Τη δική του θέση για όλα όσα συνέβησαν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου δίνει ο Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά τις καταγγελίες του Εργοτέλη, σχετικά με την επίθεση στα αποδυτήρια, απ' το τριφύλλι σχολίαζαν πως: «Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες «διαμαρτυριών» για τη Λεωφόρο από συγκεκριμένες ομάδες με τα ΙΔΙΑ ακριβώς - αναληθή -επιχειρήματα. Το μόνο που δεν μας είπαν είναι ότι μύριζε ο χώρος ώστε να φέρουν και τον Δημόκριτο, όπως έκανε η «επίσημη αγαπημένη τους».

Παρότι οι… αποκαλυπτικές εικόνες και τα βίντεο που δημοσίευσαν επιβεβαιώνουν ότι δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ και δεν πείθουν ούτε παιδάκια του δημοτικού, τους καλούμε να ρωτήσουν τον προπονητή τους, ο οποίος παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα σε ανθρώπους της ομάδας μας, ότι κανείς δεν πείραξε κανέναν. Επιπλέον, όλοι όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο είδαν με τη λήξη του αγώνα τις χειρονομίες από τον πάγκο προς την εξέδρα μας και την ξεκάθαρη πρόκληση που υπήρξε. Για να μην νομίζουν κάποιοι ότι ο κόσμος τρελάθηκε και άρχισε να αντιδρά για το τίποτα ή επειδή απλά χάθηκαν δύο βαθμοί».


Για τα όσα συνέβησαν με το τέλος του παιχνιδιού και τα επεισόδια με την αστυνομία, στον Παναθηναϊκό τονίζουν: «Πάμε τώρα και στο θέμα μας. Μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι οπαδοί της ομάδας μας εξερχόμενοι του γηπέδου αποδοκίμασαν φραστικά τον διαιτητή. Προφανώς δεν απαγορεύεται και αυτό. Στο σημείο εκείνο δέχτηκαν απρόκλητη και βίαιη επίθεση από την αστυνομία και χτυπήθηκαν μέχρι και γυναίκες και παιδιά. Το γεγονός έχει καταγραφεί από το σύνολο των ΜΜΕ και φυσικά και είναι αληθές. Μέσα στον πανικό από τα χτυπήματα και τα δακρυγόνα άνοιξε η πόρτα για να περάσουν οι άνδρες της ασφαλείας μας και μαζί πέρασαν και κάποιοι οπαδοί θέλοντας να προστατευτούν. Εκεί βρέθηκαν κοντά σε εκείνους που προ ολίγων λεπτών χειρονομούσαν από τον πάγκο. Ακολούθησαν κάποιες φραστικές αντεγκλήσεις και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Όλα τα υπόλοιπα είναι να ‘χαμε να λέγαμε μπας και επιστρέψουμε τα «δανεικά». Τα ίδια άλλωστε έκαναν και στον πρώτο γύρο.

Τέλος, σχετικά με τη διαιτησία του Δελφάκη και τα όσα του καταλογίζουν οι πράσινοι: «Για τον διαιτητή Δελφάκη τα είχαμε πει και πριν τη σέντρα και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Πέρα από τις φάσεις των πέναλτι αυτός έδωσε θάρρος για θεατρινισμούς και βουτιές λες και τους σημάδευαν… ελεύθεροι σκοπευτές με αποτέλεσμα να μην παιχτεί ποδόσφαιρο στο τελευταίο μισάωρο και να βγάλει ένα ξεκούραστο μεροκάματο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: