Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κεϊρόζ: «Μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη Μαν. Γιουνάιτεντ»

Ικανό για την έκπληξη θεωρεί τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ ο επί σειρά ετών βοηθός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Κάρλος Κεϊρόζ.

Κεϊρόζ: «Μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη Μαν. Γιουνάιτεντ»
Η εκτός φόρμας Μαν. Γιουνάιτεντ παραμένει φαβορί για την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά ο Κάρλος Κεϊρόζ θεωρεί πως όλα είναι πιθανά.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι σε φόρμα, αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο επικίνδυνη. Πρόκειται για μία ομάδα αληθινό θρύλο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με παίκτες που διαθέτουν μέταλλο, τη νοοτροπία του νικητή, το πνεύμα του μαχητή που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα, όσο απίθανο και αν φαίνεται να πετύχει το στόχο του», δήλωσε ο επί σειρά ετών βοηθός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Real News.

«Φυσικά, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να κοιτάξει την Μάντσεστερ στα μάτια και να τη δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό, ειδικά στο παιχνίδι της Αθήνας. Γνωρίζω την ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων και ξέρω πόσο πολύ και με ιδιαίτερα πάθος οι οπαδοί δίνουν το "παρών" στην εξέδρα. Είμαι βέβαιος ότι θα παρακολουθήσουμε δύο ματς με εξαιρετικό ενδιαφέρον, όπως άλλωστε αναμένεται να είναι όλα στην φάση των "16"», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ, ο Πορτογάλος τεχνικός που πλέον εργάζεται στο Ιράν είπε: «Τον έχω δει να σκοράρει. Πρόκειται για εξαιρετικό φορ, με σωστή κίνηση μέσα και έξω από την περιοχή, που αν δεν τον προσέξεις μπορεί να κάνει την ζημιά. Πιστεύω ότι μόλις προσαρμοστεί στη νέα του ποδοσφαιρική πραγματικότητα θα προσφέρει».

Τέλος, για την Εθνική Ελλάδος και τον συμπατριώτη του Φερνάντο Σάντος είπε: «Οι επιτυχίες της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια είναι γνωστές και ασφαλώς πρόκειται για μία ομάδα που περιμένω να αφήσει το στίγμα της στην Βραζιλία. Ο Σάντος είναι πρώτα από όλα εξαιρετικός άνθρωπος και μετά ικανός προπονητής. Το έργο του στην Ελλάδα φαίνεται και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: