Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Παπαδόπουλος: «Δεν χάσαμε»!

Σαν να μην ηττήθηκε ο Άρης σχολίασε ο Σούλης Παπαδόπουλος το παιχνίδι με τον Πλατανιά. «Έντεκα με έντεκα θα νικούσαμε», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Παπαδόπουλος: «Δεν χάσαμε»!
Νικητής θα είχε φύγει ο Άρης από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά αν δεν είχε μείνει με εννέα παίκτες, σύμφωνα με τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος βέβαια τόνισε με αφορμή το δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του ότι δεν ηττήθηκε.

«Δεν χάσαμε ποτέ. Η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή και έντεκα με έντεκα θα νικούσαμε. Τα ίδια έγιναν και με τη Βέροια. Δεν μας δόθηκε το πέναλτι και αν κερδίζαμε και σήμερα θα είχαμε σωθεί. Τώρα μόνο κάποιοι καταλαβαίνουν τι κάναμε πέρσι», δήλωσε ο προπονητής των «κίτρινων».

Μετά την προσωρινή διακοπή ο Λάμπρος Σκόρδας παρότρυνε τους παίκτες του Άρη να πέσουν κάτω για να μην ολοκληρωθεί το ματς «Δόθηκε εντολή να μην συνεχίσουμε, ενώ εγώ δεν ήθελα να τελειώσουμε έτσι. Ακόμα και με εννέα παίκτες μας φοβόντουσαν», ανέφερε επί του θέματος ο 46χρονος τεχνικός.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε με εννέα παίκτες μετά τη διακοπή και ο Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Για την αντίδραση των παικτών μου προφανώς και δεν την δικαιολογώ αλλά τους καταλαβαίνω. Μπουγαϊδης και Μπακασέτας που αποβλήθηκαν δεν είχαν καμία σχέση. Μπορεί να έκαναν κάποιοι άλλοι στα νευρά τους αλλά όχι αυτοί».

Σε ότι αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης, αλλά και την κρητική ομάδα είπε: «Με τον Μάνταλο δεν έχω τίποτα. Φυσικά ούτε και με τον Πλατανιά που σέβομαι την προσπάθειά του. Και για να τελειώσω δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχει γκολ από τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά που δεν πανηγύρισαν το γκολ αλλά συνέχισαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: