Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πεδουλάκης: «Μας βοήθησε πολύ ο Ράιτ»

Απολύτως ικανοποιημένος από την πρώτη εμφάνιση του Ζακ Ράιτ με τα πράσινα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου.

Πεδουλάκης: «Μας βοήθησε πολύ ο Ράιτ»
Την ικανοποίηση του από την απόδοση του Ζακ Ράιτ στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την επικράτηση επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, για τη 19η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές επαφές. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο μεταξύ των παικτών. Αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα στο σπάσιμο της άμυνας του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτό το κομμάτι μας βοήθησε πολύ ο Ράιτ. Επίσης, βάλαμε τη μπάλα στο καλάθι, γεγονός που μας βοήθησε στο κομμάτι της ενέργειας, αλλά χάσαμε και πολλές βολές», είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Πλέον, συνεχίζουμε για το Μιλάνο. Δεν είχαμε τόσο μεγάλη αυτοσυγκέντρωση σήμερα. Αυτό συμβαίνει μετά από μεγάλα ντέρμπι. Σε γενικές γραμμές κάναμε αυτά που έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Ο Ράιτ μας βοήθησε πολύ, γιατί στο τέλος ο Ρόκο δεν μπορούσε καν να περπατήσει. Μας έτυχε και το θέμα με τον Κάρι. Μας έδωσε ακόμη μια λύση στη δεξαμενή των παικτών. Μπόρεσε και κράτησε την ομάδα για αρκετά λεπτά, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς».

Από την πλευρά του ο σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπράμος σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς ομάδα απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος, που παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός. Πήραμε κατά διαστήματα διψήφιες διαφορές και στο τέλος τη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανιώνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: