Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Βαριά η «καμπάνα» για Μπακασέτα-Μπουγαΐδη!

Μόνο τους δύο τελευταίους αγώνες του Άρη στη Σούπερ Λίγκα θα προλάβουν ο Μπακασέτας και ο Μπουγαΐδης, ύστερα από τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τον κ. Μάνταλο.

Βαριά η «καμπάνα» για Μπακασέτα-Μπουγαΐδη
Μέχρι και έξι αγωνιστικές είναι πιθανό να τιμωρηθούν ο Μπακασέτας και ο Μπουγαΐδης, οι οποίοι ήταν εκτός εαυτού για τις αποφάσεις του Σταύρου Μάνταλου στο χθεσινό ματς του Άρη με τον Πλατανιά και έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Καβαλιώτης ρέφερι.

Η αναφορά του διαιτητή αναφέρει ως λεγόμενα του παίκτη του Άρη τα εξής: «Μας γ..σες π...ρα και θα το πληρώσεις. Πουλημένε μας πήρες στον λαιμό σου και μας τελείωσες, εσύ και ο βοηθός σου είστε εργαλεία. Θα το μετανιώσετε πικρά αυτό που κάνατε στον Άρη».

Δεν είναι μόνο αυτό, αφού τονίζει πως τον απώθησαν βίαια και αυτός ήταν ο λόγος που τους απέβαλε. Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο ΚΑΠ, οι δύο παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί από Αστέρα Τρίπολης και Γρανάδα, αντίστοιχα, αντιμετωπίζουν ποινή αποκλεισμού έξι αγωνιστικών.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Σούλης Παπαδόπουλος μπορεί να τους έχει στη διάθεσή τους στην 33η και 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: