Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους συκοφάντες με διάλογο»

Ανακοίνωση στήριξης στον Γιώργο Σπανό εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος, τονίζοντας πως ο κόσμος πρέπει να συσπειρωθεί και να μείνει μακριά απ' τη βία, ώστε μα προχωρήσει η ομάδα μπροστά.

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους συκοφάντες με διάλογο»
Την στήριξή τους την οικογένεια του Γιώργου Σπανού εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου του Περιστερίου ζήτησε συσπείρωση απ’ τον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως πρέπει να μείνει μακριά από βία και τα κακώς κείμενα, ώστε να προχωρήσει η ομάδα μπροστά.

«ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!Η Οικογένεια του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ στηρίζουμε την οικογένεια ΣΠΑΝΟΥ στις δύσκολες αυτές στιγμές. Στηρίζουμε τους παίκτες της ομάδας μας και τους καλούμε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν ξεχνάμε 91 χρόνια ιστορίας! Είμαστε και παραμένουμε η ομάδα του μεγάλου Δήμου Περιστερίου, η ομάδα των αγώνων η ομάδα της ελπίδας. Ενωμένοι, τώρα περισσότερο από ποτέ προχωράμε μπροστά. Μόνο μπροστά! Θα τα καταφέρουμε! Αν και ανήκουμε πλέον στις ισχυρές ομάδες έχουμε παραμείνει μια ομάδα με αρχές. Καλούμε όλο τον κόσμο μας να στηρίξει την ομάδα μας στα επόμενα παιχνίδια. Οι διοικήσεις του συλλόγου μας εγγυούνται την ομαλή συνέχεια της ομάδας μας. Ακόμη και όταν τα ΜΜΕ διαστρεβλώνουν τις ειδήσεις και παρουσιάζουν την ομάδα μας ότι δημιουργεί τάχα επεισόδια στα δικαστήρια Πειραιά. Το κλίμα απαξίωσης του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, τα ψέματα και οποιασδήποτε μορφής επίθεση δε θα περάσουν. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους συκοφάντες με διάλογο! ΠΟΤΕ ΜΕ ΒΙΑ!Η ΒΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους υγιείς φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας για να τη στηρίξουμε στη συνέχεια της πορείας της. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την Κυριακή. Ακολουθούν οι αγώνες των πλέϊ οφς. Όλοι μαζί στο γήπεδο! Για να χαρούμε και να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας. Για να δώσουμε, μέσα από ΜΗ ΒΙΑ και μόνο μέσα από το δυνατό μας χειροκρότημα, συγχαρητήρια στους παίκτες μας, στο τεχνικό επιτελείο, στο ΓΙΩΡΓΟ, αλλά και σε όλους τους άλλους που πιστεύουν σε μας. Είμαστε όλοι μαζί!

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: